Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nova resort kolekcija s potpisom Kristine Burje

Dizajnerica Kristina Burja osmislila je Krie resort kolekciju koja vas neće iznevjeriti u bilo kojoj situaciji.

Sanjate godišnji odmor i odlazak na plažu koji traje do dugo u noć?! Zamišljate atraktivne kombinacije koje biste ponijeli sa sobom? A zapravo ni sami niste sigurni kada ćete i gdje biti ovog ljeta, budući da živimo u čudnim vremenima koja nam ne dozvoljavaju planiranja. No budite spremni, barem kada je odjevna kombinacija u pitanju. Dizajnerica Kristina Burja osmislila je Krie resort kolekciju koja vas neće iznevjeriti u bilo kojoj situaciji.

U današnje vrijeme treba razmišljati praktično, ali i u skladu s ekologijom koja nas uči da ne gomilamo odjeću i stvari općenito. Dizajnerici Kristini Burji izuzetno je važno da kreira i stvara kreacije koje se mogu modno reciklirati i nositi na više načina kako bi svaki komad bio isplativ i trajao nekoliko sezona, bez opcije da dosadi. Nova kolekcija sastoji se od jednodijelnih kupaćih kostima, podstavljenih tkaninom koja djeluje kao body shaper, a koji su pravi kameleoni i jednako često nose se na bazen, plažu, ali i u omiljen bar, restoran ili vjenčanje ako ih kombinirate s Krie suknjama i hlačama od istog materijala i boje. Takve modne kombinacije odlično funkcioniraju u morskom okruženju kao i u metropolitskoj vrevi.

Cijela resort kolekcija je u bojama koje ne izlaze iz mode, s puno stila tako da ih možete nositi u bilo koje doba godine i bilo gdje, a dolazi u varijanti “Mix & Match- iz dana u noć”, i kombinacijom artikala pretvaraju se u kreacije dostojne odlaska na gala zabavu.

Nova resort kolekcija s potpisom Kristine Burje definitivno smanjuje osjećaj pritiska pri pakiranju i planiranju outfita, a daje više mogućnosti da uživate u bezbrižnosti.

 

Ne propustite

S modne piste

Kristina Burja i Dina Dragija, žene istih stavova i svjetonazora, djeluju u međunarodnim projektima pod pokroviteljstvom UN-a, a kroz kolekciju Krie x DD na...

Zanimljivosti

Nakon uspješne prošlogodišnje premijere, suradnja Kristine Burje, Ive Gradišer i Marijane Batinić dobila je nastavak.

Zanimljivosti

U novoj kolekciji 'La Vie' dizajnerica Kristina Burja ponovno je prigrlila koncept koji ne poznaje sezonalanost, a izgleda modno svježe i drugačije.

Fashion report

Marijana Batinić, dizajnerica Kristina Burja i stilistica Iva Gradišer predstavljaju modnu kampanju koja je zaokružila ovu jedinstvenu priču o samopouzdanju, samoodrživosti i prijateljstvu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.