Nova sezona donosi nove neodoljive nijanse

Proljeće voli boje, a Avonova mark. makeup linija donosi čak 9 novih nijansi vašeg omiljenog mark. gel laka za nokte! Raznolika paleta boja, od veselog žutog ljetnog svitanja do plave morske lagune, za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make-up želi izraziti i stvarati umjetnost. U umjetnosti, prazno je platno pozivnica za pokretanje uma, buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U manikuri, tvoji su nokti tvoje platno. Oslikaj ih i uživaj u stvaranju. #makeyourmark.

mark. Gel lak za nokte posebno je omiljen među ljubiteljicama lakova jer svojom strukturom, sjajem i postojanošću pruža alternativu gel manikuri, bez upotrebe UV lampe. Korištenjem mark. Gel Shine završnog gel laka za nokte (Top Coat) duplo ćete produžiti postojanost vase manikure.

mark nail gel studio

Potpuna je novost i mark. Mini Nail Art lak za nokte s posebno tankom četkicom za iznimno precizno nanošenje! Preporučamo geometrijski uzorak, kao vrući trend koji zaista privlači pozornost.

Vrući proljetni trendovi dolaze iz Avona!

Nove nijanse mark. gel lakova za nokte i mark. Mini Nail Art od  sada su dostupni u katalogu kampanje 07 i to na posebnoj ponudi: bilo koja 2 za 46,90kn.

Darivamo jednu čitateljicu s tri laka! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #makeyourmark.

Prijave primamo do 19. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnici:

  1. Anita Bronić
  2. Vero Veronika
  3. Ana Rezić