Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Nova sezona serije Sva stvorenja velika i mala premijerno na programu Epic Drama

Sva stvorenja velika i mala vraćaju se ovog studenog s novom sezonom na program Epic Drama.

Pripremite topli čaj ili kavu! Sva stvorenja velika i mala vraćaju se ovog studenog s novom sezonom na program Epic Drama. Nedavna britanska premijera treće sezone dobila je sjajne kritike obožavatelja koji su je na društvenim mrežama nazvali „nježnom, duhovitom, dirljivom serijom“, „predivnom i opuštajućom“, „velikom radošću“ i „ugodnim bijegom od turbulentnog svijeta“. I stoga, dok zrak oko nas postaje sve svježiji i dok tople džempere polako vadimo iz ormara, izujte papuče i sklupčajte se kako biste mogli u miru uživati u novim epizodama serije Sva stvorenja velika i mala, koje možete premijerno pogledati ponedjeljkom u 21 h, od 7. studenog, samo na programu Epic Drama.

U trećoj sezoni ove popularne klasične dramske serije, nad dolinu se nadvila prijetnja novog svjetskog rata. Stižu brojne promjene za stanovnike Darrowbyja u sjevernom Yorkshireu, osobito za Jamesa i Helen, koji otvaraju uzbudljivo novo poglavlje svojih života. U ovoj sezoni, James pokušava pronaći ravnotežu između svojih sve brojnijih obveza u veterinarskoj ambulanti s odgovornostima koje ima kao mladi Helenin suprug. A ni Helen nije lako dok napušta svoj nekadašnji život s ocem i sestrom na obiteljskoj farmi te pronalazi novo mjesto za sebe iza zidova Skeldale Housea. Tristan je napokon položio sve ispite te se sada mora uhvatiti ukoštac sa svijetom kao ovlašteni veterinar. Gđa Hall počinje se otvarati prema budućnosti koja ne uključuje njezine obveze kao voditeljice kućanstva. Dok se na obzorju pojavljuje prijetnja rata s Njemačkom, Siegfried se nosi s bolnim sjećanjima na svoja iskustva tijekom Prvoga svjetskog rata, kad je sudjelovao u borbama kao pripadnik Vojnog veterinarskog korpusa.

Treća sezona započinje u proljeće 1939. godine, dok se James i Helen pripremaju izreći sudbonosno „da“. Kao ulagač u svoju veterinarsku ambulantu, James pokušava razviti posao i ući u vladin program testiranja stoke na tuberkulozu. Sudjelovanje u programu dobro je plaćeno, no budi sumnju kod lokalnih stočara čije bi farme mogle biti zatvorene u slučaju pronalaska pozitivnih slučajeva.

Nicholas Ralph vraća se u ulozi mladog veterinara Jamesa Herriota, dok je Samuel West njegov neukrotiv mentor Siegfried Farnon. Anna Madeley vraća se u ulozi gđe Hall, glave Skeldale Housea, dok je Callum Woodhouse Siegfriedov relativno nezreli brat Tristan. Rachel Shenton i dalje tumači ulogu lokalne farmerice Helen Alderson. S nama će opet biti i živopisna skupina farmera, životinja i mještana koji žive u dolinama Yorkshirea 1930-ih godina.

All Creatures Great and Small: Series 2 – Episode 2 Left: Diana Brompton (Dorothy Atkinson) Right: Siegfried Farnon (Samuel West)

U trećoj se sezoni vraća i glavni scenarist i izvršni producent Ben Vanstone (Posljednje kraljevstvo). S Vanstoneom je u trećoj sezoni opet i scenaristica Chloë Mi Lin Ewart, koja je napisala drugu i četvrtu epizodu. Karim Khan pridružio se scenarističkoj ekipi pete epizode, što mu je prvi televizijski projekt, dok je Jamie Crichton napisao scenarij za šestu epizodu. Brian Percival (Downton Abbey) i dalje je glavni redatelj i izvršni producent, dok se Andy Hay vraća kao redatelj druge, četvrte i pete epizode. Stewart Svaasand redatelj je šeste epizode i božićnog specijala, dok se Richard Burrell (Alex Rider, Nijemi svjedok) vraća kao producent.

Treću sezonuserije Sva stvorenja velika i mala premijerno pogledajte samo na programu Epic Drama, ponedjeljkom u 21 h, od 7. studenog.

Da biste doznali više o seriji i programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr https://www.facebook.com/EpicDramaHR    https://www.instagram.com/epicdramahr/

Više

Zanimljivosti

Jer nismo samo supruge, majke i kraljice

Zanimljivosti

U seriji Agatha Christie: Ubiti je lako, s Davidom Jonssonom u glavnoj ulozi Lukea Fitzwilliama, očekuje nas fascinantna kombinacija pozorne kinematografije, izvanrednog dizajna kostima...

Zanimljivosti

Uoči premijere serije Jadnici, imali smo priliku razgovarati s glavnim junacima priče

Zanimljivosti

Uoči druge sezone serije Dalgliesh koja se premijerno prikazuje na programu Epic Drama, imali smo priliku razgovarati s Carlyss Peer koja u seriji Dalgliesh...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.