Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nova silueta s Flexweave tehnologijom

Najnovija Flexweave tehnologija iz Reeboka bit će sastavni dio i ostalih silueta za trening, trčanje i Classic kategorije tijekom 2018. godine, ali i u godinama koje tek dolaze

Reebok, vodeći globalni proizvođač CrossFit® opreme i obuće predstavio je najnoviju verziju jedne od najtraženijih tenisica u CrossFit boxevima diljem svijeta – Reebok CrossFit Nano 8 Flexweave. Nano franšiza i dalje nastavlja napredovati imajući fokus na Reebokovim inovacijama u usavršavanju CrossFit obuće posljednje generacije. Najnovija siluetu koja predstavlja model iz dobro poznate Nano franšize, prvi je model koji uključuje revolucionarnu Flexweave tehnologiju dizajniranu za sportaše koji intenzivno treniraju.

Najnovija Flexweave tehnologija iz Reeboka bit će sastavni dio i ostalih silueta za trening, trčanje i Classic kategorije tijekom 2018. godine, ali i u godinama koje tek dolaze. Flexweave materijal karakterizira revolucionarno gornjište koje odlikuje savršeni balans lakoće, izdržljivosti i stabilnosti. Ono što Flexweave čini tako posebnim je tzv. “Figure 8” tkanje koje omogućava isprepletenost neograničenog broja vlakana koja kreiraju kompaktnu površinu tenisice, pružajući znatno bolje prianjanje te bolje performanse kroz specijalno prilagođene zone.

Kreirana kao vrhunska tenisica za intenzivne treninge, Reebok Nano 8 Flexweave pruža lagan osjećaj na nogama, a zahvaljujući Flexweave tehnologiji ovo su do sada najudobnije i najizdržljivije tenisice koje stopalu omogućavaju prozračnost.

Glavne karakteristike nove siluete su:

  • ULTIMATIVNA STABILNOST: zahvaljujući unutrašnjoj konstrukciji tenisice koja pruža osjećaj stabilnosti.
  • TRAJNA UDOBNOST: Flexweave gornjište daje čvrstoću, udobnost i prozračnost.
  • SNAŽNA OSNOVA: Prednji širi dio tenisice stopalu omogućava komfor tijekom dizanja utega, naskoka, sprinta ili izvođenja bilo koje druge vježbe.
  • VRHUNSKA NOSIVOST: Uz novi obloženi dio oko članka i dodatne udobnosti, tenisica je od koje ćete se teško odvojiti.

Za sve ljubitelje CrossFita, Reebok Nano 8 Flexweave dostupan je u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Intersport, Top Sport, Polleo Sport i Reebok FitZone Arena Centar po cijeni od 999,00 kuna.

Više

Trendovi

Reebok, globalni sinonim za udobnost, kvalitetu i klasiku, ove sezone vraća svoj legendarni model iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.