Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Nova slavljenička era salona Evelin – atraktivna lokacija i nepromijenjena kvaliteta

Renomirani salon Evelin, od nedavno se nalazi na novoj i atraktivnijoj lokaciji, konkretnije u zagrebačkoj Ilici 128.

Renomirani salon Evelin, od nedavno se nalazi na novoj i atraktivnijoj lokaciji, konkretnije u zagrebačkoj Ilici 128. Nakon 18 godina uspješnog poslovanja, poznata hrvatska hairstilistica i edukatorica Evelin Benković i njezin tim, odlučili su krenuti u nove pobjede, no pritom zadržavajući sve ono što ih je dosad činilo posebnima. Naravno uz dašak novog, modernijeg i personaliziranog pristupa.

“Evelin je od samog početka bio sinonim za kvalitetu, kreativnost i posvećenost klijentima. Međutim, došlo je vrijeme za promjene. Nakon 18 godina, prerasli smo tadašnji salon Evelin u svim segmentima. Sve što je bilo dobro, sve čvrste temelje poput dobrog tima, radne etike, ogromnog iskustva i kreativnosti, smo ponijeli sa sobom u novi prostor,” –  dodaje Evelin Benković, vlasnica i glavna hairstilistica salona.

Novi salon na Ilici 128 odiše modernim i ugodnim interijerom koji podsjeća na udobnost vlastitog dnevnog boravka. “Htjela sam da je novi salon personaliziran, jako ugodan, poput dnevnog boravka, estetski moderniji i ugodniji te da ide u smjeru boutique Studija Evelin. Mislim da smo itekako uspjeli” – naglašava Evelin.

Unatoč promjeni prostora, Evelin i njezin tim nisu mijenjali svoj pristup radu. Poslovni koncept ostao je isti, s naglaskom na kvaliteti usluge i zadovoljstvu klijenata. Štoviše, tim se dodatno proširio, donoseći svježe ideje i energiju kada je u pitanju svakodnevni rad.

U novom salonu od sada postoje i dvije nove usluge, a riječ je o manikuri i ruskoj pedikuri. Tako da je sada osim savršene kose, iz salona Evelin je moguće izaći s besprijekornim noktima.

Evelin se raduje novim mogućnostima koje nosi ova selidba  – “Osobno, kad sam odlučila napraviti tu veliku promjenu, otvorio mi se neki novi svijet, novi put: koji mi je puno ljepši, ugodniji, ispunjeniji i sretniji,” priznaje Evelin.

„Ulaskom u novi salon, klijenti doživljavaju pravi “wow” efekt. Moderna estetika, ugodna atmosfera i stručni tim čine svaki posjet nezaboravnim iskustvom. Ukratko, vrijedilo je neprospavanih noći!” zaključuje Evelin.

Ne propustite

Zanimljivosti

Kako bismo koži nakon sunčanja pružili potpunu njegu, važno je odabrati kreme koje je hidriraju, umiruju i obnavljaju.

Budi fit

U većini slučajeva, osjećaj dehidracije jednak je osjećaju žeđi. No ipak, ponekad bi taj osjećaj mogao izostati ili bi vas tijelo moglo upozoriti na...

Savjeti i preporuke

Usne jedino zato postoje da s nekim podijeliš nešto svoje, pisao je o usnama pjesnik Miroslav Mika Antić.

Drama Queen

Jeste li ikada imale osjećaj da vas neka osoba emocionalno iscrpljuje? Nakon razgovora s njom ostanete prazni, umorni i živčani?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.