Nova Ženska priča na temu: Fitness novog doba

Za sve željne zanimljivih priča na temu zdravog života sprema se prva ovogodišnja „Ženska priča“ u klubu Sax!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 30. siječnja ugostit će Anu Kuhanec Brašnović, osnivačicu Ana’s Sensual fitnessa, inovativne metode vježbanja kojima objedinjuje psihu i tijelo s emocionalnim bićem. Uz Anu će gostovati Sanja Žuljević, trenerica popularne emisije „Život na vagi“ te ovogodišnji pobjednik showa Dorian Crnković koji je hrvatsku javnost impresionirao postignutim rezultatom.

Fitness novog doba

Ana Kuhanec Brašnović, magistrica kineziologije nakon završenog školovanja u Los Angelesu kod Sheila Kelley’s u S Factor studiju u Hrvatsku dovodi S faktor senzualni ples oko šipke, novu metodu tjelovježbe. Višegodišnje edukacije, iskustvo i godine rada sa ženama obogatili su S Factor dodatnim vježbama za buđenje ženstvenosti i rezultat su autorski programi Ane Kuhanec Brašnović, inovativne metode vježbanja kojima žene objedinjuje psihu i tijelo s emocionalnim bićem. Ana’s Sensual fitness, Am metoda i Am metoda za trudnice su revolucionarne metode vježbanja u koje je osim rekreativnog vježbanja utkana ideologija emocionalnog doživljavanja vježbi koje se izvode na treningu. U suradnji sa psihologom Hrvojem Maleković Ana je uspješno spojila kineziologiju i psihologiju. Osmislili su jedinstvenu tehniku Body Empathy koja kombinira tjelesno iskustvo i psihološki rad.

Sanja Žuljević, magistrica kineziologije i vanjska suradnica na Pedagoškom Fakultetu u Zagrebu. Trenerica ‘Života na vagi’, licenciranog američkog TV formata (‘Biggest loser’) koji za hrvatsko tržište producira RTL Hrvatska.
Jedini nositelj Bodyshred® licence u Hrvatskoj, programa treninga najuspješnije svjetske trenerice Jillian Michaels. Osobna trenerica i savjetnica za zdravu prehranu (individualni programi zdrave prehrane) od 2005. Daljnje edukacije i interesi profilirali su se najviše za metaboličke i funkcionalne treninge, te treninge za lumbalnu kralježnicu.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak, 30. siječnja 2018. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.
Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobitel: 091 5520 611.