Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

”Novaljka” osvaja svijet

Neodoljiva košulja sa širokim rukavima te čipkom na dekolteu, simbolično nazvana ”Novaljka”, polako osvaja i svijet.

Nakod dugo priprema na hrvatsku modnu scenu sa svojim brendom SOPAR ušle su sestre Helena Šopar i Tamara Rebić. Nisu mogle ni zamisliti da će u rekordnom roku osvojiti sve zaljubljenice u modu, uključujući brojne domaće i svjetski poznate ljepotice.

Kombinirajući čistoću, mir i smirenost otoga Paga, na kojem su odrasle, s raznolikošću, živosti i uzbudljivosti New Yorka i Londona, na čijoj relaciji Helena živi i radi dugi niz godina, Helena i Tamara željele su stvoriti predmete u kojima se žene osjećaju zadovoljno, lijepo i samouvjereno. A s obzirom da su kolekciju u svoje ormare među prvima uvrstile domaće modno osviještene, u tome su i uspjele.

1

Ipak, unutar cijele kolekcije, jedan komad posebno se izdvojio. Neodoljiva košulja sa širokim rukavima te čipkom na dekolteu, simbolično nazvana ”Novaljka”, polako osvaja i svijet. Istovremeno casual, chic, elegantna i profinjena, ova ”it’ košulja sjajno se uklopila u različite stilove Heleninih svjetski poznatih kolegica. Cintia Dicker, Victoria’s Secret i Sports Illustrated model, Linda Vojtová, poznata kao baby Gisele, koja je snimala kampanje za Victoria Secret, ali i krasila Vogue naslovnicu, Elliot Sailors, jedini ženski top model koji nosi muške revije te Mija Knežević, poznata blogerica koja živi u New Yorku, dokazale su da su Helena i Tamara uspjele u svojoj želji – ”stvoriti drugačiji, razigrani brend, specijalizirajući se za odjeću koju možete nositi u svim prigodama, ako samo promijenite cipele.”

Mia, Linda, Cintia i Eliot

Mia, Linda, Cintia i Eliot

Ostali modeli iz aktualne kolekcije trenutno su na popustu i dostupni su na www.soparcollection.com, kao i u SOPAR showroomu na Šestinskoj cesti 19a.

Više

Beauty report

’Little things, great moments’ naziv je nove SOPAR kampanje. U trenutno doba neizvjesnosti, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić željele su nam donijeti tračak veselja i nade te nas podsjetiti da...

Fashion report

Helena Šopar Zadro u ulozi fotografa, modela i stilista predstavlja capsule kolekciju “Piece Of Hope” svog brenda SOPAR.

Fashion report

SOPAR ženu dizajnerice zamišljaju kao samopouzdanu, elegantnu, odlučnu, vedrog duha te s dozom nježnosti i naivnosti.

Moda

Nakon sto su čak četiri godine kreirale i svoju ljubav prema dizajnu čuvale samo za sebe, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić odlučile su...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.