Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nove modne visine i suptilni metalik sjaj

Jedan od najvažnijih ljetnih modnih imperativa ovo ljeto su platforme, poglavito one ravnih potplata.

Jedan od najvažnijih ljetnih modnih imperativa ovo ljeto su platforme, poglavito one ravnih potplata, koje na pomalo avangardan način lišen izrazite ženstvenosti dodaju nove vizure ljepote svakom outfitu.

1

Domaći modni div Guliver nam upravo zato predstavlja atraktivnu kolekciju platform sandala koja je već osvojila mnoge domaće trendsetterice. Guliver modeli visokog sjaja, napravljeni od mekane talijanske kože, poigravaju se s kontrastima čistih ploha i toplih tonova metala koji su suptilno nadopunjeni dizajnerskom odom klasičnim sandalama vidljivom u retro linijama modela Crash, kao i gladijatorskom siluetom modela New Shark i Vintage.

2

Guliver nam donosi hrabre modele koji već na prvi pogled ostavljaju snažan i moćan dojam. Zaobilazeći trend modnog romanticizma i jakih kolorita, boje su unificirane na svakom modelu krećući se od tona ružičastog zlata, bronce pa sve do hladne srebrne i metalik plave, čiji monokromatski izgled razbija dodatak plutenog potplata na pojedinim kombinacijama.

3

Guliver ravni modeli platformi zavodljivo se penju oko gležnja neodoljivim i super trendi vezanjem ili samopouzdanim stiskom sexy remenčića uz izostanak drugih pretjeranih detalja.

Ove ravne platforme kombinirajte hrabro i samopouzdano uz monokromatske minimalističke outfite ili jungle printeve dodatno naglašavajući svoj fashion stav i izričaj. Praktične i prije svega nevjerojatno udobne pratit će vas kroz dnevno-poslovne situacije jednako kao i na najboljim večernjim partyjima ovog ljeta.

Ne propustite

Dobar posao

Ovo su samo neka od pitanja na koja će, čini se baš u pravo vrijeme, odgovore donijeti prvi WOLF kongres (Women of Luminous Future)....

Modni začin na hrvatski način

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta dostava kupljenih proizvoda na njihovom webshopu vršiti će se jednom tjedno i to četvrtkom, a isporučiti će se sve...

Trendovi

Nikad nije bilo jednostavnije osmisliti opuštene i prozračne outfite za dnevne ili večernje šetnje gdje glavnu riječ vode – sandale.

Modni začin na hrvatski način

Podignute na jednu novu razinu, Guliverove creepersice kombinirate uz sportski look, ali i eleganciju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.