Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Nove sezone poznatih naslova

Nove sezone poznatih krimi serija kao što su „FBI“, „Bull“ i „Ubojstva u Midsomeru“ u ožujku kreću na FOX Crime kanalu, a ljubitelji obiteljskih drama na FOX Life kanalu uživat će uz seriju „To smo mi“, koju je Američki filmski institut proglasio najboljim televizijskim programom godine.

Nove sezone poznatih krimi serija kao što su „FBI“, „Bull“ i „Ubojstva u Midsomeru“ u ožujku kreću na FOX Crime kanalu, a ljubitelji obiteljskih drama na FOX Life kanalu uživat će uz seriju „To smo mi“, koju je Američki filmski institut proglasio najboljim televizijskim programom godine.

FBI (FBI)

Od 15. ožujka utorkom u 22h, FOX Crime

Od dobitnika nagrade Emmy Dicka Wolfa stiže serija koja vjerno prikazuje s kakvim se sve izazovima nose agenti Federalnog istražnog ureda u New Yorku. Ističe se posebna agentica Maggie Bell (Missy Peregrym) koja je istinski posvećena ljudima s kojima radi, ali i onima koje štiti. U četvrtoj sezoni susreće se s ubojstvom mlade žene nakon tuluma na jahti, hakerom koji onemogućava rad bolnicama, serijskim ubojicom, ali i brojnim drugim slučajevima u kojima pokušavaju dovesti zločince pred lice pravde.

Bull (Bull)

Od 16. ožujka srijedom u 22h, FOX Crime

Dr. Jason Bull (Michael Weatherly) vodi tvrtku Trial Analysis Corporation, a životna mu je ambicija znati čitati sve ljude oko sebe, odvjetnike, suce i porotnike kako bi njegovi klijenti dobili parnicu, bez obzira na to jesu li doista nevini. Šarmantni Jason kombinira svoje znanje iz psihologije, informatike i vlastite intuicije u nastojanju da promijeni mišljenje porotnika. Zabavna serija o zagonetkama i igrama uma koja oduševljava već šestu sezonu.

MIDSUMMER MURDER XVII ‘BREAKING THE CHAIN’

Ubojstva u Midsomeru (Midsomer Murders)

Od 18. ožujka petkom u 22h, FOX Crime

Što jednu seriju čini dugovječnom? Ljubitelji ove serije koja ulazi u 18. sezonu složili bi se da je tajna u dobro osmišljenim likovima i vrhunskoj glumačkoj postavi, a dojam upotpunjava mistično okruženje ruralnog kraja. Inspektor John Barnaby (Neil Dudgeon) s partnerom Charliejem Nelsonom (Gwilym Lee), istražuju spletke, misterije i umorstva. Od nemilosrdnog rivalstva na natjecanju do letećih objekata uočenih nad Midsomerom, mirna pokrajina postaje nesigurno mjesto za život.

To smo mi (This is Us)

Od 30. ožujka srijedom u 22h, FOX Life

Radnja prati obitelj Pearson kroz desetljeća: od 1980-tih kroz likove Jacka (Milo Ventimiglia) i Rebecce (Mandy Moore) kao mladih roditelja pa sve do sadašnjosti i njihove odrasle djece, Kevina (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) i Randalla (Sterling K. Brown). Ovu inteligentnu dramu koja mijenja uobičajene predrasude o ljudima, uskoro gledamo u šestoj sezoni.

Više

She Book Club

Jedna od serija o kojoj će se zasigurno puno govoriti sljedećih mjeseci je Zmajeva kuća, snimljena prema dijelu posljednjeg romana slavnoga Georgea R. R....

Zanimljivosti

U kolovozu na HBO-u počinje prikazivanje ‘Zmajeve kuće‘, ishodišta ‘Igre prijestolja‘, jednog od najpopularnijih i najnagrađivanijih serijala u povijesti televizije.

Zanimljivosti

Agatha Christie je rođena 1890. godine u Torquayju. Bila je i ostala najprodavanija spisateljica svih vremena.

Duh i tijelo

Dosad navedene informacije sugeriraju da nas true crime priprema na bolju reakciju u izazovnim situacijama i, učenjem na tuđem primjeru, drži u kontroli vlastitog ponašanja te...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.