Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Novi energizirajući šampon za snažnu i zdravu mušku kosu iz laboratorija švicarskog brenda Revalid®

Novi energizirajući šampon za snažnu i zdravu mušku kosu švicarskog brenda za njegu kose Revalid®, stigao je u hrvatske ljekarne.

Novi energizirajući šampon za snažnu i zdravu mušku kosu švicarskog brenda za njegu kose Revalid®, stigao je u hrvatske ljekarne. Snažni šampon za muškarce pojačane je formule, a bori se protiv gubitka kose i potiče njezin rast već u jednom koraku.

Osnova guste i lijepe kose

Zdravo vlasište i korijen kose osnova su za zdravu kosu. Kosa je stalno izložena nepovoljnim uvjetima iz okoliša, kao i stresu iz organizma pa ju je zato važno zaštititi i podržati u samom korijenu. Novi šampon Revalid® Energizing Shampoo za snažnu i zdravu mušku kosu pruža novu energiju folikulima vlasi.

Novi muški šampon za snažnu kosu inovativna je kombinacija dvaju moćnih aktivnih sastojaka: SantEnergyTM i Redensyl®. Ovi aktivni sastojci prirodno i učinkovito stimuliraju i osnažuju folikule vlasi, štiteći ih od oksidativnog stresa, a usto jačaju kosu i potiču njezin rast. Obogaćena formula s dodatkom ekstrakta cvijeta švicarskog pelina nježno čisti i vlaži suho vlasište i kosu te jača samu strukturu kose.

SantEnergyTM za dvostruko djelovanje

Aktivni sastojak SantEnergyTM je ekstrakt dobiven iz lišća ljekovite biljke Yerba Santa, čiji naziv znači sveta biljka. Ovaj ekstrakt ima dvostruki učinak: moćno antioksidativno djelovanje i osnažujuće, stimulativno djelovanje usporedivo s onim čistog kofeina. SantEnergyTM optimalno štiti folikule vlasi od unutarnjih i vanjskih oštećenja te odgađa njihovo prerano starenje, dok istodobno potiče rast kose pa ona postaje gušća.

Redensyl® za snažan rast kose

Redensyl® je patentirani aktivni sastojak koji se sastoji od dviju molekula izoliranih iz stabla ariša i lišća zelenog čaja. Dokazano osnažuje folikule vlasi te istovremeno potiče metabolizam i aktivira podjelu matičnih stanica folikula vlasi. Time ne samo da potiče rast kose, već istovremeno smanjuje njezino ispadanje.

Potpuna njega kose za žene i muškarce

Cijenjeni švicarski brend za cjelovitu njegu kose Revalid® prisutan je na hrvatskom tržištu s paletom drugih proizvoda koji brinu o ljepoti i zdravlju kose izvana i iznutra. Ovi visokokvalitetni pripravci namijenjeni su ženama i muškarcima koji traže jednostavno, ali učinkovito rješenje za poticanje rasta kose. Svi proizvodi brenda Revalid® ne sadrže silikone, parabene ni sulfate. Revalid® serum za rast kose sjajno se slaže s Revalid® stimulirajućim ili energizirajućim šamponom, a vitamini i minerali u Revalid® kapsulama podržavaju zdravlje kose iznutra i savršeno nadopunjuju njegu kose. Sinergijski učinak ova tri proizvoda snažno potiče rast kose.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 31. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ana Černava.

Više

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Darivanje

One se smiju, govore, zavode, ljube… a pravim ružem možeš svojim usnama dati dodatnu dimenziju i energiju.

Trendovi

Jeste li ikada sanjali o mat ružu koji traje cijeli dan bez osjećaja težine, samo prekrasna nijansa satima i satima?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.