Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Novi IT model Kaftan studija za kojim već postoji lista čekanja

Kaftan studio predstavlja svoj novi IT komad za kojim već vlada prava pomama među modno osviještenim damama.

Kaftan studio predstavlja svoj novi IT komad za kojim već vlada prava pomama među modno osviještenim damama.

Nove Kaftan studio jakne su fantastična fuzija coutre-a i streetstyla, odlično se kombiniraju uz jeans, a veoma lako se mogu prilagoditi i za svečanije prilike. Materijal od kojeg se izrađuju se radi ručno u svim bojama i upravo je to razlog zbog kojeg su se mnoge ljubiteljice mode već upisale na listu čekanja za ovaj novi neodoljivi dizajnerski model sa potpisom Kaftan studia.

Poznato je da su velike modne kuće odavno iz upotrebe izbacile krzno jer se sa pravom smatra neetičnim korištenje prirodnog krzna u suvremenom modnom dizajnu. Kaftan studio je od svog osnivanja fur-free-fashion design brand koji u svom radu nikada ne koristi krzno.

Novim modelom jakni koje svojim volumenom, teksturom i mekoćom neodoljivo podsjećaju na bunde, BH dizajnerice svim damama nude lepršavu alternativnu opciju za krzno i prihvaćanje fur-free-fashion koncepta.

Pročitajte još

Fashion report

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namijenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

S modne piste

Sofisticirana resort kolekcija Kaftan studija je svojevrsno emotivno putovanje nastalo kao dizajnerski izazov inspiriran fotografijom "A Man Feeding Swans In The Snow" poljskog fotografa...

Moda

Ono po čemu je Kaftan studio specifičan je ručni rad po mjeri klijenta, te finoća izrade kreacija kao i potpuna posvećenost svakoj klijentici bez...

Advertisement