Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Novi mirisi, nova trgovina, novi Moel!

Moel, brend poznat po izuzetnim mirisima, ali i tome da izgaranje njihovih svijeća, zbog prirode svojih sastojaka, ne šteti zdravlju, sada ima novu senzaciju za vašu ugodu i užitak.

Moel, brend poznat po izuzetnim mirisima, ali i tome da izgaranje njihovih svijeća, zbog prirode svojih sastojaka, ne šteti zdravlju, sada ima novu senzaciju za vašu ugodu i užitak.

Novu kolekciju čine svijeća „Loved“ koja u potpunosti odiše mirisom Božura, „Japanese Dream“ koji miriše na japansku trešnju, a od glavnih nota sadrži vaniliju i karamelu te svijeća „White Bell“, mirisa cvijeta đurđice.

Ljetni miris

Paleti se pridružuje i poseban, ljetni miris, koji je utjelovljenje svega onoga što volimo kod ovog godišnjeg doba. „Sail Away“ je svijeća koja sadrži kombinaciju lubenice i kokosa za pravu ljetnu atmosferu bilo da se nalazili na moru, kod kuće ili u uredu; samo vas jedan plamen dijeli od bijega u ljetnu idilu.

Nova trgovina

Sve ove mirise, kao i dosadašnje, od sada možete isprobati i uživo! Moel svijeće pronašle su svoje mjesto u Mi Store dućanu na adresi Ilica 37 u Zagrebu. U ponudi će biti dvije veličine svijeća – Regular od 210g te nova veličina Grande od 570g koja sadrži 4 fitilja i dolazi u posebno dizajniranoj kutiji koja će zadovoljiti i one u potrazi za najposebnijim poklonom.

Također, ponuda je obogaćena i setovima od 4 Mini svijeće. Dva nova seta u ponudi su: Set Fresh koji odiše svježinom i nježnošću, a sadrži mirise Pure, Cloud, New Baby i White Bell te set Sweet Flower koji sadrži cvjetne, proljetne mirise kao što su Fearless, Loved, Japanese dream i White Bell.

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Njihove su svijeće veganske i izrađene su isključivo od prirodnog sojinog voska. Ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke i brojne druge probleme.

Ne propustite

Moj dom

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan.

Moj dom

Elfi home je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom ručno rađenih svijeća.

Moj dom

Etro mirisne svijeće i mirisi za dom profinjenih i elegantnih nota stvaraju savršenu mirisnu kulisu ovih blagdana, i onaj divni, cosy osjećaj koje oduvijek...

Moj dom

Prvi hrvatski luksuzni brend svijeća Moel ponovno donosi svoje poznate autentične i tople božićne mirise, ali uz to ove godine su tu po prvi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.