Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Novi mirisi, nova trgovina, novi Moel!

Moel, brend poznat po izuzetnim mirisima, ali i tome da izgaranje njihovih svijeća, zbog prirode svojih sastojaka, ne šteti zdravlju, sada ima novu senzaciju za vašu ugodu i užitak.

Moel, brend poznat po izuzetnim mirisima, ali i tome da izgaranje njihovih svijeća, zbog prirode svojih sastojaka, ne šteti zdravlju, sada ima novu senzaciju za vašu ugodu i užitak.

Novu kolekciju čine svijeća „Loved“ koja u potpunosti odiše mirisom Božura, „Japanese Dream“ koji miriše na japansku trešnju, a od glavnih nota sadrži vaniliju i karamelu te svijeća „White Bell“, mirisa cvijeta đurđice.

Ljetni miris

Paleti se pridružuje i poseban, ljetni miris, koji je utjelovljenje svega onoga što volimo kod ovog godišnjeg doba. „Sail Away“ je svijeća koja sadrži kombinaciju lubenice i kokosa za pravu ljetnu atmosferu bilo da se nalazili na moru, kod kuće ili u uredu; samo vas jedan plamen dijeli od bijega u ljetnu idilu.

Nova trgovina

Sve ove mirise, kao i dosadašnje, od sada možete isprobati i uživo! Moel svijeće pronašle su svoje mjesto u Mi Store dućanu na adresi Ilica 37 u Zagrebu. U ponudi će biti dvije veličine svijeća – Regular od 210g te nova veličina Grande od 570g koja sadrži 4 fitilja i dolazi u posebno dizajniranoj kutiji koja će zadovoljiti i one u potrazi za najposebnijim poklonom.

Također, ponuda je obogaćena i setovima od 4 Mini svijeće. Dva nova seta u ponudi su: Set Fresh koji odiše svježinom i nježnošću, a sadrži mirise Pure, Cloud, New Baby i White Bell te set Sweet Flower koji sadrži cvjetne, proljetne mirise kao što su Fearless, Loved, Japanese dream i White Bell.

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Njihove su svijeće veganske i izrađene su isključivo od prirodnog sojinog voska. Ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke i brojne druge probleme.

Pročitajte još

Moj dom

Motion Candles je novi hrvatski brend svijeća koji se tržištu predstavio prošle godine, a svoje kupce ne prestaje oduševljavati inovativnim mirisima.

Moj dom

Nova kolekcija svijeća Moel ekskluzivno se prodaje u obliku luksuznog božićnog poklona koji uključuje sva četiri mirisa.

Istaknuto

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan.

Moj dom

Prvi hrvatski brend luksuznih svijeća od soje-Moel, nakon fantastične ljetne kolekcije, donosi nam tri nova jesenska mirisa koja pričaju priču o toplini doma, opuštanju,...

Advertisement