Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Novi modeli u ponudi kapsulne kolekcije hrvatskog brenda – Mirela’s by Mirela Jewelry & Bags

Hrvatski brend modnih dodataka Mirela’s by Mirela, stoga je u svoju je aktualnu kapsulnu kolekciju uključio upravo takve statement detalje i modele, koji dolaze u hot pink, kobalt plavoj, žarko žutoj i veseloj narančastoj boji.

Iako je, samo kalendarski, upravo završilo ljeto, to ne znači da vašim modnim dodacima to morate i pokazivati. Naprotiv, upravo ćete noseći dodatke poput torbica, naušnica, i narukvica, u veselim bojama i zanimljivim žarkim tonovima, pokazati, kako za vas ljeto i dalje traje.

WAWE torbice, ovisno dali je modele BIG ili SMALL i koji su tassel dodaci od 110-125€ (“Wave” torbice bez tassel dodataka I ovisno o tipu kože 80-120€)

Hrvatski brend modnih dodataka Mirela’s by Mirela, stoga je u svoju je aktualnu kapsulnu kolekciju uključio upravo takve statement detalje i modele, koji dolaze u hot pink, kobalt plavoj, žarko žutoj i veseloj narančastoj boji. No tu su u neizostavni, i uvijek omiljeni modeli, u srebrnoj, brončanoj i zlatnoj nijansi. Važno je naglasiti, također, kako se U ponudi ovog mladog hrvatskog brenda, osim novih nausnica, narukvica i torbica, nalaze i remeni, privjesci, mali novčanici te etuiji za naočale, a sve se navedeno, osim u ponuđenim nijansama i dizajnu aktualne kolekcije, može naručiti i krojiti po mjeri.

“Crazy Bracelets” Mirela’s by Mirela – 300kn

Hrvatski brend modnih dodataka od kože, Mirela’s by Mirela, odlučio je uljepšati početak jeseni dvjema sretnim čitateljicama/pratiteljicama she.hr-a, portala koji je također krojen po mjeri i to svake žene, te im pokloniti po jednu “crazy bracelet” narukvicu iz nove linije, i to u boji i modelu od visoko kvalitetne kože, koje će nagrađene čitateljice same odabrati. Sretno!

https://www.instagram.com/p/CFxGLeGpyCe/?utm_source=ig_web_copy_link

[box style=”0″]

Darujemo dvije čitateljice.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 23. listopada točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica

Marija Šljerić

[/box]

Ne propustite

S modne piste

U blagdanskom mjesecu prosincu, lansirana je nova linija torbica mladog hrvatskog Brenda, sa dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, Mirela’s by Mirela, koji je u protekle tri...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.