Novi parfem iz omiljene Avonove mirisne linije

Od prve kapljice Today mirisa koji je poznati kreator parfema Olivier Cresp stvorio prije 15 godina, pa sve do najnovijeg TTA Celebrate mirisnog dua – i to opet iz laboratorija ove vrsne zvijezde u industriji parfema – mirisna linija Today Tomorrow Always iz Avona postala je broj jedan na listi mirisa dama širom svijeta.

“Topao i radostan: to su emocije o kojima sam razmišljao kada sam dizajnirao TTA Celebrate. Htio sam na poseban način proslaviti nevjerojatnih 15 godina trajanja ove mirisne priče i opet joj dati vlastiti pečat.” rekao je Olivier Cresp. ”Nadahnuće sam dobio dok sam promatrao zaljubljene parove u šetnji Parizom. Oni žive svoju ljubav svaki dan, uživaju u svakom zajedničkom trenutku, u ljubavi koja traje. Poput TTA parfema koji i nakon 15 godina, utjelovljuju čiste osjećaje i romantičnost trenutka, novi Celebrate mirisi dodaju i sreću, uzbuđenje i sjaj u njihove oči.”

Avon stoga, proslavljajući ovu predivnu mirisnu godišnjicu, ponosno predstavlja novi limitirani mirisni duo iz linije TTA parfema, TTA Celebrate for Her i for Him. Mirisi za nju i njega koji se savršeno upotpunjuju, donose dašak pariške romantike, otkrivaju onaj trenutak kad srce zna da se događa nešto posebno…

Today Tomorrow Always Celebrate slave ljubav, slave vjernost, i to na najbolji mogući način, neodoljivim mirisnim notama:

  • TTA Celebrate for Her krase note nerolija, tuberoze i luksuznog cvijeta naranče u kombinaciji s rascvjetalom polinezijskom gardenijom, eteričnim uljem limuna i toplinom cedrovine koji daju uzbudljiv, a ženstveni ton ovom parfemu.
  • TTA Celebrate for Him miješa note bergamota i lavande s toplinom vanilije i muževnošću mahovine dok zajedničke nota oba parfema, neodoljivi neroli i luksuzni cvijet naranče, stvaraju posebnu sponu među oba mirisa.

Dođi u Avon Beauty butik u Gundulićevoj 34, isprobaj i odmah naruči!

Jedinstvena, limitirana TTA Celebrate linija u Avonovom je katalogu u posebnom slavljeničkom setu za samo 219,90kn ili svaki za 129,90kn. A za sve ljubitelje kultnih mirisa iz ove linije, Avon je pripremio posebnu slavljeničku ponudu, te i ostale mirise iz ove kolekcije sada možete naručiti po posebnim cijenama.