Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Novi webshop koji će oduševiti sve ljubiteljice makeupa

Popularni beauty brand Noelle, prepoznatljiv po bogatoj paleti makeup kistova, dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti, za novu sezonu predstavlja novitete koji će oduševiti sve makeup obožavateljice.

Popularni beauty brand Noelle, prepoznatljiv po bogatoj paleti makeup kistova, dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti, za novu sezonu predstavlja novitete koji će oduševiti sve makeup obožavateljice: novi webshop i novi vizualni identitet branda. Uvijek ukorak s najnovijim trendovima, Noelle želi biti dostupan jednostavno i brzo, putem online trgovine, koja nudi potpuno novu paletu proizvoda. Nakon što se pozicionirao na tržištu makeup setovima različitih namjena i dizajna, poput onog za konturiranje, putnog izdanja kistova, unicorn ili rose gold setova, Noelle je odlučio ponuditi raskošnu lepezu pojedinačnih kistova za nanošenje svih vrsta makeupa.

Novu paletu proizvoda prati i novi dizajn za koji je kao inspiracija poslužila tema pastelni candyland. Dugine boje u nježnim, pastelnim nijansama i moderan dizajn kistova osnovne su značajke nove Noelle linije. Redizajnirani pojedinačni kistovi u nekoliko boja, osim što su stvoreni za profesionalno šminkanje bez pogreške, mogu se slagati u setove po želji. Sve ljubiteljice makeupa znaju kolika je prednost imati pravi accessorize, ali i pohraniti ga na sigurno od vanjskih utjecaja i prašine. Zato Noelle u ponudi ima i odgovarajući etui za kistove, ovalnog oblika, izrađen od umjetne kože u pastelnim nijansama, koji se može jednostavno odložiti na polici, ali i nositi na putovanjima.

Tvornica unikatnih makeup kistova i šarenih setova povodom novog vizualnog identiteta i ponude predstavlja i kampanju, koju potpisuje fotografkinja Jelena Balić. S Leonardom Zebom u ulozi modela, za čiji je makeup zaslužna makeup artistica Dajana Pajkić, dok je frizuru radio Mijo Majhen, vizuali savršeno prenose novu priču branda Noelle, koji je kroz godine postao dio brojnih makeup torbica. Novi asortiman, koji je već sad dostupan u odabranim BIPA drogerijama, a uskoro u cijelom BIPA lancu, od danas je spreman i na putovanje do svih adresa u Hrvatskoj putem online shoppinga na www.noellebrush.com

Više

Beauty report

“Be yourself. Everyone else is already taken”, fantastična je poruka koju je jednom izjavio Oscar Wilde, a koja ima univerzalni značaj i danas i...

Trendovi

Sve ljubiteljice osunčanog i prirodno sjajnog izgleda tijekom ljetnih dana i noći, oduševit će novosti koje je na početku sezone pripremio beauty brand Noelle.

Beauty report

Popularni brand Noelle, koji svake sezone iznenađuje sve šminkerice i ljubiteljice make upa predstavlja prvu limited edition suradnju.

Beauty report

U opuštenoj atmosferi, okupljene su gošće iz prve ruke mogle saznati sve o novostima Noelle branda, a za nezaboravan ugođaj ove ljetne večeri pod...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.