Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Noviteti iz Znanja zadovoljit će i najzahtjevnije knjigoljupce

Znanje s ponosom predstavlja tri noviteta savršena za opuštanje u blagdanskom ozračju, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije knjigoljupce.

Znanje s ponosom predstavlja tri noviteta savršena za opuštanje u blagdanskom ozračju, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije knjigoljupce. Nevjerojatno briljantan, žestok, oštrouman i smiješan roman Fleishman je u nevolji iz pera novinarke New York Timesa Taffy Brodesser-Akner pravo osvježenje na knjižnoj sceni. Počinje kao zabavna priča o sredovječnom Njujorčaninu koji istražuje aplikacije za neobavezan seks, a završava kao feministički tekst koja vas pogađa u srž. Ovo je gorko sladak, bolno smiješan i, na kraju, dirljiv i human portret suvremene ljubavi i braka. Knjiga Fleishman je u nevolji podsjeća na velike romane šezdesetih i sedamdesetih godina. To je Philip Roth ili John Updike u najboljem izdanju, s time da ova autorica savršeno razumije žene.

Iz pera britanske spisateljice Ione Grey, koja je svojim debitantskim romanom Pisma izgubljenoj ljubavi osvojila srca čitatelja diljem svijeta. Kao treptaj u noći njezin je drugi roman u kojem virtuozno slika britansko društvo između dva svjetska rata. Obuhvaćajući razdoblje od dva desetljeća te burne promjene u britanskoj povijesti u predvečerje Drugog svjetskog rata, Kao treptaj u noći Ione Grey epski je roman o strasti, boli i gubitku.  Izvanredan roman o životnim odabirima usred neopisive žalosti i istinske ljubavi. Žudite li za životnim, emotivnim pričama, ovaj će vas roman dirnuti u srce.

Čuvarice tajni iz pera Lare Prescott isprepleću poznatu ljubavnu priču iz svijeta književnosti, vezu Pasternaka i njegove dugogodišnje ljubavnice Olge Ivinskaje, i pripovijest o dvjema ženama koje dar za čuvanje tajni katapultira u svijet opasnosti, ljubavi i međunarodne špijunaže. Dok nas vodi od Moskve do gulaga, od Washingtona do Pariza i Milana, ovaj roman osjećajno, vjerodostojno i s posebnom pažnjom za povijesne detalje pripovijeda o napetim vremenima i iznimnim a nevidljivim ženama koje su ih obilježile. Uzbudljiv roman nadahnut istinitim događajima, planom obavještajne agencije CIA da najveću ljubavnu priču 20. stoljeća, Doktora Živaga, iskoristi kao oružje protiv sovjetskog sistema.

Knjige Kao treptaj u noći (prijevod: Mirjana Čanić), Fleishman je u nevolji (prijevod: Lidija Toman),  Čuvarice tajni (prijevod: Lidija Milenkov-Ečimović) u izdanju nakladničke kuće Znanje dostupne su od ovog tjedna u svim bolje opremljenim knjižarama i na webshopu znanje.hr.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Čuvarice tajni stižu na vašu adresu!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… recite nam što vas zanima, o čemu želite da pišemo. Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 8. siječanj točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Irida Njari Jeleković.

[/box]

Više

She Book Club

Svi navedeni naslovi dostupni su u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

She Book Club

Je li mlada Ruth Butterham zanesena luđakinja ili hladnokrvna ubojica? Žrtva ili zločinka?

She Book Club

Pripremili smo stoga za vas pregled ljetnih hitova iz naklade Znanja i Vorta Palabre, kao stvorenih za opuštajuća ljetna popodneva na plaži ili negdje...

She Book Club

Krimić, triler, prapovijesna fikcija, SF ili fantasy? U knjižare su stigli novi vrhunski naslovi u kojima će svaki ljubitelj dobre knjige zasigurno pronaći novo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.