Novo izdanje Budilnik izdavaštva: Ti si opasna faca

U kolovozu, mjesecu astroloških lavova, stiže nam uzbudljivo štivo od jedne opasne lavice, američke autorice Jen Sincero. Njezin bestseler Ti si opasna faca jedna je od onih knjiga koje ćete poželjeti da ste pročitali puno, puno prije. No nikad nije kasno. Ako su vas uspjeli uvjeriti da visoki ciljevi nisu za odrasle, da je prosječni život u redu ili da nemate vremena za radikalne promjene u svom životu, Jen Sincero će vas uspješno razuvjeriti. Ti si opasna faca praktični je priručnik koji nam u dvadeset sedam poglavlja servira dvadeset sedam slasnih i inspirirajućih priča, obilje mudrih savjeta i jednostavnih vježbi, uz pokoju psovku, pomažući nam da stvorimo život u koji ćemo biti totalno zaljubljeni.

Ako vas pretjerano sentimentalna izdanja iz oblasti samopomoći nisu naročito oduševila, ovaj manifest fenomenalnosti bez dlake na jeziku mogao bi biti upravo ono što tražite. U ovoj knjizi nećete naći ljubičaste jednoroge i duge, nego praktične i jednostavne metode koje će vam pomoći stvoriti život kakav ste oduvijek željeli, ali niste imali dovoljno motivacije, hrabrosti ili vjere u vlastite potencijale.

Knjiga se obraća kako ženskoj, tako i muškoj publici. Savršeni je poklon samom sebi, ali i svim onim dragim osobama koje možda trebaju dodatni poticaj u životu s daškom svježine i odličnim humorom koji nam je svima potreban.

Ti si opasna faca osvanut će na policama naših knjižara u kolovozu u izdanju Budilnik izdavaštva.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite#She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 29. srpnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od objave dobitnika.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Adrijana Miletić