Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Novogodišnji make up

Imate li već spremne haljine, cipele i novogodišnji make up?

Drage naše dame, veselite li se najluđoj noći u godini? Imate li već spremne haljine, cipele i novogodišnji make up? Ukoliko nemate – kasnite! Ali zato vam mi danas uskačemo u pomoć te vam donosimo savjete kako se našminkati za novogodišnju noć.

Odavno znamo da se ove jeseni i zime nose zemljani i tamni tonovi, od očiju do usana, a vi zasigurno nećete pogriješiti ukoliko tamne tonove uz neizostavne šljokice koristite za besprijekoran make up za Novu godinu.

Imate li već spremne haljine, cipele i novogodišnji make up

Smeđe crvena sjenila će savršeno dati dubinu vašim očima, a uz novogodišnju noć ne smijete zaboraviti i nešto svjetlucavo. Uz tamna sjenila na očima, monotoniju će razbiti 5stars glitter koji će dati poseban sjaj vašim očima. Neizostavnim crnim eyelinerom možete izvući savršeni mačkasti i zavodljivi pogled koji ćete upotpuniti naglašenim trepavicama ili u ovoj noći dajte si kreativnosti te iskoristite i umjetne trepavice koje možete naći raznih oblika, gušće, rjeđe, sa šljokicama ili bez, duže ili kraće…

f6ab8423-75c0-4855-a99d-25740816b94b

Marsala boja, koja je proglašena bojom 2015. godine je neizostavni dio make up-a. Marsala boja savršeno pristaje vašim usnama uz prateći make up na ostatku lica. Nemojte zaboraviti upotpuniti cjelokupni dojam rumenilom. Također, uz marsala boju na usnama iskoristite taj ton i za vaše nokte.

30e6cab3-c358-435b-80e0-423368ce8efe

Nadamo se da ste sada spremne za provod i da zablistate ulazeći u Novu godinu. Svima vam želimo lijep i zabavan provod!

 

Model: Viktorija Milušić

Make up by: Studio Marijanis

Photo by: Studio Marijanis

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.