Nuxuriance® Gold: Iskusite apsolutnu anti-age moć

Po prvi puta, Laboratorij NUXE donosi anti-age rješenje koje pomiče granice: djeluje na sve vidljive znakove starenja kože, dok ujedno uz pomoć neuroznanosti znanstveno dokazuje pozitivne učinke na zadovoljstvo sobom i percepciju o sebi nakon korištenja nove linije za apsolutnu anti-age njegu s Olèoactif®-om porculanske ruže.

Suha koža oslabljena godinama

Kako starimo, sposobnost obnavljanja stanica kože sve se više usporava, proizvodnja lipida značajno opada, a mikrocirkulacija kože se smanjuje. Brojne žene tada primjećuju značajne promjene na svojoj koži: koža postaje izrazito suha, tanka i krhka, a ten gubi blistavost.

Koži je tada potrebno još više bogate njege i sjaja.

Patentirana biljna inovacija s apsolutnom anti-age snagom

Bi-floralne® stanice predstavljaju vrhunac biotehnološkog postignuća, patentiranog od strane Laboratorija NUXE: enkapsulacija aktivnih molekula s obnavljajućim svojstvima dragocjenog cvijeta šafrana u stanicu biljke bugenvilije. Aktivni se biljni ekstrakt cvijeta šafrana, kao posebno bogat izvor polisaharida i polifenola, 12 do 48 sati enkapsulira u posebno određenim uvjetima u biljnu stanicu bugenvilije. Osim što je biljna stanica bugenvilije okružena ovojnicom sličnom unutarstaničnim lipidima naše epiderme i savršeno je biokompatibilna s našom kožom, ona je poznata i po vlastitom bogatom sadržaju aktivnih elemenata (21 aminokiselina, 14 masnih kiselina, 6 vitamina, 9 elemenata u tragovima, proteini, lipidi, šećeri…).

Zahvaljujući tehnologiji ‘sporog otpuštanja’ inspiriranom medicinskom terapijom, ove inteligentne biljne stanice ciljaju bazni sloj epiderme, mjesto stanične obnove kože, te otpuštaju svoj aktivni sadržaj kontinuirano kroz period od 12 sati. One tako stimuliraju proizvodnju novih glavnih stanica kože(1) za vidljivi obnavljajući učinak.

Nutri-revitalizirajući kompleks

Obnavlja esencijalne lipide za mladenački izgled kože.

Ekstrakt Jiaogulana, biljke bogate saponinima, smatran je eliksirom mladosti u Aziji. Pomaže obnoviti esencijalne lipide za blistavost i sjaj kože.

Cvijet divljeg pelina je istinska snaga prirode, sposoban opstati u ekstremnim uvjetima. Njegov ekstrakt je iznimno bogat polifenolima (3 puta više nego u zelenom čaju) te štiti lipide od oksidacije kako bi ojačao zaštitnu barijeru kože.

Infuzija iznimne blistavosti za vaš ten.

NUXE je odabrao ekskluzivnu i ‘eco-friendly’ metodu koja omogućava ekstrakciju aktivnih molekula porculanske ruže kako bi maksimizirao njezinu učinkovitost. Stabljika, listovi i latice su sušeni te zatim raspršeni u biljnom ulju bogatom esencijalnim masnim kiselinama. Mješavina je zatim podvrgnuta dinamičnom i prirodnom procesu ekstrakcije bez otapala.

Patentiran od strane Laboratorija NUXE, Olèoactif® porculanske ruže sadrži koncentraciju od 6 dragocjenih aktivnih molekula (3 polifenola, 3 masne kiseline), čija je učinkovitost potvrđena in vivo testovima: Olèoactif® aktivira mikrocirkulaciju kože kako bi otkrio blistavost tena.

Snaga anti-age njege koja je vidljiva na koži

Koža je:

  • intenzivno popunjena za 88% žena
  • čvršća za 88% žena
  • ojačana
  • bore su zaglađene

Pogodnosti demonstrirane neuroznanstvenom studijom

Potpis NUXE njege jest sposobnost kreiranja emocije i dobrog osjećaja s učincima koji se mogu i vidjeti i osjetiti. Predstavljamo veliki iskorak u kozmetici: po 1. put, NUXE je znanstveno demonstrirao pogodnosti Nuxuriance® Gold njege na samopercepciju i prihvaćanje samog sebe, kroz studiju koja je provedena u suradnji s Neuroznanstvenim istraživačkim laboratorijem.

Prilagođeni testni protokol

Kako bi potvrdili utjecaj Nuxuriance® Gold rutine na različite procijenjene stavke, 2 koraka su provedena prije početka testiranja, a zatim nakon 28 dana korištenja. Studija je provedena na ženama u rasponu od 60 do 75 godina.

1. korak u protokolu: pisani psihometrički test.

Svaka je žena odgovarala na upitnik definiran u skladu s objavljenim znanstvenim metodama, baziranima na njezinom samopercepciji i ‘fizičkom’ zadovoljstvu.

2. korak u protokolu: instrumentalni test, snimani usmeni upitnik.

Žene su zamoljene da sjednu ispred ogledala i opišu svoj fizički izgled, a zatim zamisle kako bi ih opisao netko tko ih vidi po prvi put. Kako bi analizirali i usporedili dojmove odraza u ogledalu žena, neuroznanstveni istraživači provode semantičku analizu, provodeći dubinsku studiju izjava korištenih od strane žena kako bi se opisale (klasifikacija korištenih riječi i IT analiza: broj, frekvencije itd.).

Također, istraživači su proveli i analizu glasa (prozodija), mjerenjem intenziteta (u decibelima) i osnovnih frekvencija (u hercima). Ova znanstvena mjerenja omogućila su istraživačima da utvrde razinu ‘stresa’ koji su doživjele žene kada ih se suočilo s njihovim odrazom u ogledalu.

Iskusite apsolutnu anti-age moć

Nuxuriance® Gold spaja užitak iskustva luksuzne njege kože zahvaljujući učinkovitim proizvodima koji smanjuju utjecaj okoliša na kožu tijekom vremena. Ova 4 proizvoda sadržavaju preko 92% sastojaka prirodnog porijekla enkapsuliranih u iznimno topive teksture (uljna krema, biomimetički balzam itd.) koji obavijaju kožu apsolutnom ugodom.

Obogaćeni zlatnim mikro-reflektirajućim česticama, osvjetljavaju ten toplom aurom kože koja blista od života. Njihov profinjeni miris spaja očaravajuće zavodljivu harmoniju cvjetnih voćnih nota i mošusne drvenaste baze.

Nuxuriance® Gold Nutri-revitalizirajući serum

Ovaj serum s multi-senzornim ‘baršunastim dodirom’ vidljivo poboljšava teksturu kože. S Bi-floralnim® stanicama šafrana i bugenvilije, Nutri-revitalizirajućim kompleksom te Olèoactif®-om porculanske ruže, njegova formula dodatno je pojačana biljnom mikrohijaluronskom kiselinom.

Rezultat: zaglađenija, čvršća i manje tanka koža. Vidljivo revitalizirana, koža blista od zdravlja.

Cijena, 30 ml: 487 kn

Nuxuriance® Gold Nutri-učvršćujuća uljna krema

Ovaj zaglađujući uljni ekstrakt s biomimetičkom teksturom, obogaćen biljnim uljima, prekrasno se topi na koži. S Bi-floralnim® stanicama šafrana i bugenvilije, Nutri-revitalizirajućim kompleksom te Olèoactif®-om porculanske ruže svakodnevno puni suhu kožu svojom snagom i blistavošću. Koža je nahranjena i revitalizirana te djeluje svjetlije već nakon prve primjene. Dan za danom, koža je sve blistavija, a bore zaglađenije.

Cijena, 50 ml: 442 kn


Nutri-učvršćujući noćni balzam

Ovaj noćni balzam obogaćen shea maslacem obavija kožu mekoćom i ugodom. S Bi-floralnim® stanicama šafrana i bugenvilije, Nutri-revitalizirajućim kompleksom te Olèoactif®-om porculanske ruže, ujutro su znakovi umora smanjeni, koža djeluje manje naborano i blistavije. Svake noći je sve jača i otpornija.

Cijena, 50 ml: 442 kn


Blistavi balzam za područje oko očiju

Ujedno hranjiv i osvježavajući, ovaj balzam biomimetičke teksture, obogaćen prirodnim zlatnim mikro-reflektirajućim česticama koje trenutno osvjetljavaju, bogato hrani i zaglađuje područje oko očiju. S Bi-floralnim® stanicama šafrana i bugenvilije, Nutri-revitalizirajućim kompleksom te Olèoactif®-om porculanske ruže područje oko očiju dan za danom djeluje ujednačeno i revitalizirano.

Cijena, 15 ml: 345 kn

Darujemo jednu čitateljicu. Blistavi balzam za područje oko očiju čeka na vas.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nuxe
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 22. studenoga, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Đurđica Duić