Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

O čemu mama i tata pričaju kad ostanu sami u dječjoj sobi…

Što se promijenilo nakon što su postali roditelji na jučerašnjem druženju u Magic Baby-u otkrili su Mirna Medaković Stepinac, Elin Kostelić i Ivan Skorin.

Kad se obitelj poveća za jednog ili dva člana preko noći i uloge u obitelji, ali i odnos među partnerima se stubokom promijeni. Na druženju u novoouređenom prostoru Magic Baby u zagrebačkom Arena centru glumica Mirna Medaković Stepinac, supruga Ivice Kostelića Elin Kostelić i novinar N1 televizije Ivan Skorin podijelili su svoje priče iz dječjih soba pred mamama blogericama koje su i same osmjesima i kimanjem glava pokazale da znaju o čemu njih troje pričaju.

Dolaskom novog člana obitelji i dinamika odnosa među partnerima se mijenja, a oba su partnera usmjerena na biće koje treba svu njihovu pažnju i brigu. Iako je rođenje djeteta sasvim sigurno jedan od najljepših događaja u životu, ono sa sobom nosi i manje lijepe trenutke o kojima se manje ili uopće ne govori. Magic Baby dječja soba u kojoj su gosti otkrili detalje iz dječjih soba svojih mališana uistinu je jučer bilo mjesto ugodnog druženja i iskrenih razgovora.

Elin Kostelić tako je priznala da ponekad ima grižnju savjest posvećuje li jednako pažnje 4-godišnjem Ivanu kao i 2,5-godišnjem Leonu i je li poljubila kojeg više puta nego onog drugog. Glumica Mirna Medaković Stepinac otkrila je da je kroz istu priču prolazila kad je dojila, jer bi jedna od djevojčica blizankinja, a koju nije u tom trenutku dojila, nerijetko plakala. U pomoć su im u tim trenutcima uskakali supruzi, ali i svekrve koje su znale da ništa nije zauvijek i da će sve na kraju biti dobro, jer dok nije dobro – nije kraj.

Poseban pljesak okupljenih dobio je Ivan Skorin kad je ispričao kako je, istina, spavao na kauču kad se rodila Anica, no i kako su imali dječji krevetić na kotačiće, pa bi Anicu dovezao k sebi u dnevnu sobu i nahranio ju da supruga uhvati bar nekoliko sati sna. Pronaći vrijeme za sebe, ali i za partnera, u prvim mjesecima nije jednostavno, ali uz međusobno razumijevanje, potporu i razgovor nije nemoguće. Upravo iskren i otvoren odnos, ali i podjela obveza učinili su da njihovi partnerski odnosi i nakon dolaska novih članova obitelji u njihove živote funkcioniraju.

Razgovor su pažljivo pratile i dvije trudnice, Anita Dujić i Iva Tuđa koje su zaključile kako je najbolje da se dobro naspavaju dok mogu i razgovaraju sa svojim partnerima o svemu o čemu žele, jer kako su priznali Mirna, Elin i Ivan, na prvim izlascima u dvoje nakon rođenja djece jedina tema njih i njihovih patnera bila su upravo djeca.

Fotografije: Miro Martinić

Više

She Book Club

Dječji klasik „Carevo novo ruho“ druga je bajka u Mozaikovoj slušaonici.

Fashion report

Zora i Kaja osamnaestomjesečne su blizanke popularne glumice Mirne Medaković Stepinac koja je odnedavno njihovo odijevanje prepustila francuskom brendu Orchestra.

Drama Queen

Nedavno mi prijateljica iz Rijeke kaže kako bi voljela doći živjeti u Zagreb budući da je tu toliko događanja.

Celebrity

Blizankama dodatnu nježnost pružaju pelene Pampers Premium Care, a Mirna zna da će uvijek izgledati moderno i ležerno uz tuniku A'marie modne dizajnerice Anamarije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.