Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

O ovome se šuška: bio&bio u dvije godine poštedio planet dvije tone plastike!

bio&bio je u protekle 2 godine, zahvaljujući prebacivanju svoje robne marke u šuškavu ambalažu od celuloznih vlakana, poštedio planet čak 2 tone plastike!

Dugogodišnje zagađenje plastikom te zabrinjavajuća prisutnost mikroplastike u zraku, vodi i hrani nameću pitanje – kako smanjiti to opterećenje? Prirodi je potrebno čak 240 godina za razgradnju jedne plastične vrećice, a čak 1000 godina da razgradi jedan plastični predmet. bio&bio je u protekle 2 godine, zahvaljujući prebacivanju svoje robne marke u šuškavu ambalažu od celuloznih vlakana, poštedio planet čak 2 tone plastike!

bio&bio kupci kao najveća podrška

Ovaj pionirski projekt pokrenut je 2020., a do danas je zapakirano više od 140 različitih proizvoda koji se nalaze na bio&bio policama. Od prvog dana, najveću podršku ovoj hvalevrijednoj inicijativi pružaju njihovi vjerni kupci, i sami željni pozitivnih promjena. Svaki put kada posežu za organskim proizvodima u šuškavoj, kompostabilnoj ambalaži, bio&bio kupci direktno utječu na smanjenje plastike u okolišu.

Idu u isti koš s korom banane ili salatom

Šuškava folija u koju se pakiraju žitarice, mahunarke, orašidi, sjemenke i druga organska hrana ne sadrži plastiku. Ona je načinjena od prirodnih celuloznih vlakana koja se u potpunosti razgrađuju. Nakon korištenja, vrećicu i naljepnicu, koja je također biorazgradiva, možete odložiti u kantu za bio otpad zajedno s ostacima kora voća i povrća, ljuskama jaja, taloga od kave i slično.

Svatko može biti dio pozitivnih promjena

Svatko od nas svojim postupcima može pozitivno utjecati na vlastito zdravlje i zdravlje okoliša: paziti na potrošnju vode i električne energije, kupovati organske namirnice, razvrstavati otpad, ponovno koristiti ili reciklirati stvari, izbjegavati korištenje jednokratne plastične ambalaže i slično.

Odabirom organskih bio&bio proizvoda u kompostabilnoj ambalaži, izravno doprinosite zdravijem i zelenijem planetu, kojeg ostavljamo budućim generacijama.

Više

Zanimljivosti

Odaberite organske proizvode koji će osnažiti njeno zdravlje, certificiranu prirodnu kozmetiku ili vrhunske dodatke prehrani za snažan imunitet!

Gastronomija

I ovih blagdana uživajte u druženjima uz bio&bio deserte koji mame izgledom i okusom.

Savjeti stručnjaka

Ako još niste sudjelovali u popularnom Veganuary izazovu, sad je pravi trenutak. Otkrijte prednosti veganske prehrane kroz izazov koji je odličan za vaše zdravlje...

Savjeti stručnjaka

bio&bio trgovine ekoproizvoda prepoznatljive su po provjerenom i kvalitetnom asortimanu cjelovitih prirodnih proizvoda te velikom izboru certificiranih organskih robnih marki domaćih i svjetskih proizvođača.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.