Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Obavij ovaj Majčin dan ljubavlju i organskom kvalitetom iz bio&bio

Odaberite organske proizvode koji će osnažiti njeno zdravlje, certificiranu prirodnu kozmetiku ili vrhunske dodatke prehrani za snažan imunitet!

Vjerujemo da je misija koja dolazi iz bio&bio povodom Majčinog dana, podudarna s našom: želimo izmamiti mamama najveći osmijeh na lice. To ćemo sigurno i ostvariti posebnim znakom pažnje. Odaberite organske proizvode koji će osnažiti njeno zdravlje, certificiranu prirodnu kozmetiku ili vrhunske dodatke prehrani za snažan imunitet!

Na bio&bio web shopu pronaći ćete savršene ideje, a najbitniji dio ove priče je personalizirana poruka mami, koju će bio&bio tim ručno ispisati u vaše ime i isporučiti joj znak vaše ljubavi i pažnje na ruke.

Za mamu samo najbolje i to odmah  

Naručite proizvode koji će je razveseliti klikom na link, napišite u napomenu narudžbe „Hvala ti za sve“, ili nešto osobno. Nakon odabira idealnog poklona, bio&bio tim će ručno ispisati čestitku za vašu mamu i pripremiti je za dostavu.

Odlučite li se za brzu zagrebačku i splitsku dostavu, sve naručeno za mamu dolazi joj na kućni prag isti dan pa preostaje samo čekati povratnu reakciju u obliku osmijeha ili suza radosnica. Zvuči dobro, zar ne? Dostavne zone i druge detalje provjerite na webu i krenite u shopping čim prije jer Majčin dan je u nedjelju, 8. svibnja.

Više

Savjeti stručnjaka

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada

Savjeti stručnjaka

Zamislimo jetru kao centralnu detoks tvornicu koja, uz to, ima još stotine važnih funkcija u organizmu.

Gastronomija

Mediteranska prehrana jedna je od najpopularnijih, a mogli bismo reći i da je više od same prehrane.

Savjeti stručnjaka

Mišići se razvijaju tako da ih koristimo, a pri tome se možemo hraniti u potpunosti veganski, što dokazuju brojni uspješni sportaši koji su vegani.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.