Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Objavljene nominacije za Oscar

Sve ove filmove ćete moći pogledati u sklopu revije najprestižnijih filmskih ostvarenja u CineStar kinima od 21. do 31. siječnja 2016. na 12. Oscar reviji.

Krenulo je! Najviše nominacija ima film “Povratnik” (The Revenant) s 12 nominacija, uključujući nominacije za najbolji film, Alejandro González Inárritu za režiju te Leonardo DiCaprio za glavnu mušku ulogu.

Slijedi ga „Pobješnjeli Max: Divlja cesta“ s 10 nominacija, uključujući najbolji film i redatelj George Miller te „Marsovac“ sa 7 nominacija, za najbolji film, glavna muška uloga Matt Damon i najbolji adaptirani scenarij.

Untitled

Film Soba (Room) je nominirana u 4 najvažnije kategorije – za najbolji film, Brie Larson za glavnu žensku ulogu, Lenny Abrahamson za režiju i za najbolji adaptirani scenarij.

Oklada stoljeća (The Big Short) ima 5 nominacija, za najbolji film, najbolji adaptirani scenarij, Adam McKay za režiju te Christian Bale za sporednu mušku ulogu.

bigshort

Treću godinu za redom Jennifer Lawrence je u kategoriji za najbolju glumicu u filmu Joy.

Eddie Redmayne je nominiran za glavnu mušku ulogu, a  Alicia Vikander za sporednu žensku ulogu u filmu Dankinja (Danish girl).

Michael Fassbender je nominiran za glavnu mušku ulogu, a Kate Winslet za sporednu žensku u filmu Steve Jobs.

Sylvester Stallone je nominiran za sporednu mušku ulogu u filmu Creed: Legenda je rođena.

Sve ove filmove ćete moći pogledati u sklopu revije najprestižnijih filmskih ostvarenja u CineStar kinima od 21. do 31. siječnja 2016. na 12. Oscar reviji.

U sklopu revije premijerno će biti prikazani filmovi poput„Povratnik“, „Soba“, „Joy“, „Dankinja“, i „Creed: Legenda je rođena“ koji čine tek dio remek-djela sedme umjetnosti koja su već i samom nominacijom za zlatni kipić potvrdila kako se radi o iznimnim filmskim ostvarenjima.

Pročitajte još

Drama Queen

Znali smo reći kako papir trpi svašta, a ja bih rekla kako Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Tik-Tok i ostalo, što još možda i nisam...

Predstavljamo

Za nešto više od mjesec dana, 04. ožujka, održat će se jubilarna 90. dodjela filmskih nagrada Oscar, koju svake godine milijuni gledatelja prate uživo...

Putovanja

Ponovo je došlo to doba godine kad se Hollywood priprema za noć punu zvijezda - dodjelu nagrada Oscar, koja će se održati 26. veljače.

Celebrity

Najpoznatiji selfie i pizza obilježili ovogodišnju dodjelu

Advertisement