Obojite ljeto u zavodljivu nijansu ružičastog zlata

Bezbrižni ljetni dani u mnogima bude stilsku zaigranost i donose lepršave modne kombinacije koje, sukladno svjetskim trendovima, ove sezone najbolje naglašavaju modni dodaci u nijansi ružičastog zlata – hit boji ljeta 2017.!

Stoga, iskoristite velika sniženja najvećih hrvatskih proizvođača nakita, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, s fenomenalnim sezonskim popustima koji sežu do 40% na gotovo cjelokupan asortiman. Delikatnim i dizajnerski neodoljivim kolekcijama izrađenim od zlata, srebra ili čelika dominira ružičasta boja – omiljena kod svih trendseterica jer se suptilno nadopunjava s kontrastnim tamnijim tonovima, cirkonima ili biserima te izvrsno izgleda na preplanuloj koži.

Poigrajte se i spojite više komada nakita srebrnog, ružičastog ili zlatnog sjaja te odvažno začinite ljetne modne odjevne kombinacije. Romantični i ženstveni topli tonovi srebrnog nakita s ružičastom pozlatom, crvenog zlata ili satova roze boje vjerno će vas pratiti u svim dnevnim pustolovinama ili za idiličnih zalazaka sunca kao nezaobilazna esencija stila.

Argentum, ženski sat, redovna cijena 1.720,00 KN_cijena s popustom 1.204,00 kn

Argentum, ženski sat, redovna cijena 1.720,00 KN_cijena s popustom 1.204,00 kn

U Zaksu i Argentumu diljem zemlje iskoristite sjajan popust od 40% na nakit od srebra i čelika, 25% na zlato, kao i 30% niže cijene za sve satove, te sebi i svojim najdražima darujte modne dodatke koji će ostati trajna vrijednost i nezaboravna uspomena na dugo ljeto 2017.

Argentum, ženski sat sa crvenom pozlatom, redovna cijena 760 kn_cijena s popustom 532 kn

Argentum, ženski sat sa crvenom pozlatom, redovna cijena 760 kn_cijena s popustom 532 kn

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju!

Više informacija o Zaks i Argentum sezonskim sniženjima i prodajnim mjestima otkrijte na web stranicama: www.zaks.hr i www.argentum.hr