Obožavateljice francuske mode – stiže chic brand Morgan!

chic

Ljubiteljice francuskog chic stila konačno su došle na svoje! Očaravajuća i profinjena francuska modna marka Morgan od rujna je dostupna u Sportina trgovinama, centru muške i ženske urbane mode.

Morgan je namijenjen samouvjerenim i stilski usklađenim ženama koje prije svega vole eleganciju i vrhunsku kvalitetu. Za žene koje znaju kako izgledati posebno i profinjeno, a opet opušteno, u ponudi su kolekcije koje sadrže paletu odjeće za različite prilike, a odlikuje ih odličan kroj i moderan dizajn.

To je jedan od razloga zašto je Morgan tako omiljen i postojan. Ova francuska modna kuća, osnovana 1947. godine, prisutna je u više od 600 trgovina diljem svijeta. Odjeća naglašava ženstvenu figuru, a ujedno je udobna i praktična za nošenje. Od baroka do rocka, od bajke do nestašne djevojke. Sve te teme možete oživiti uz Morgan kolekciju, koja mnogo pažnje poklanja kvaliteti materijala.

Aktualna Morgan kolekcija za jesen/zimu 2015./16., uz crnu, sivu i tamno plavu boju, donosi hit boju ove sezone koja je apsolutni must have – i koja je u nijansama crvenog vina. U obećavajućoj jeseni s Morganom će se nositi samt, umjetna koža, kao i nezaobilazno krzno. Glavna modna zapovijed ove je sezone i jeans koji se također nalazi u novoj kolekciji koja nudi neograničenu slobodu izražavanja.

Omiljeni Morgan komadi, koji donose dašak francuske chic elegancije, od ove su jeseni dostupni u Sportina trgovinama: Arena Centar Zagreb, Garden Mall Zagreb, Westgate Donja Bistra, City Center One Split, Tower Center Rijeka.