Obuća koju ćemo obožavati ovog proljeća

Svakim novim danom sve više uživamo u suncu i višim temperaturama, svakim danom sve smo bliži proljeću! Upravo u tim mjesecima ne poprimi samo priroda predivne boje, već i naša odjeća i obuća! Svi zaljubljenici u modu konačno će doći na svoje jer toplije vrijeme dopušta puno razigraniju modnu igru.

No, svi znamo kako dobar izbor obuće baš svaku kombinaciju može učiniti posebnom. I ove toplije sezone nosit ćemo tenisice i to u kombinaciji raznih boja, printeva, posute šljokicama i raznim razigranim detaljima. Tenisice su savršen izbor za moderan i lak korak i to od jutra do mraka!

809,00kn

Ovoga proljeća posebno će biti popularne tenisice s dodatkom mreže koje, osim što genijalno izgledaju, dopuštaju da noga diše. Pastelne i zlatne nijanse bit će u fokusu. Iznimno su zahvalne jer izgledaju elegantno i lako ih je kombinirati uz sve boje i svaki stil. Osim toga, nosit ćemo i jarke boje poput boje ciklame, plave i žute i to posebno na obući visokih i blok potpetica.

 

Svjetski etablirani dizajneri u 2020. godini poseban su naglasak stavili na udobnost i praktičnost kad je o obući riječ, ali i unisex cipele koje će savršeno pristajati uz modni izbor oba spola. Sada nam samo preostaje čekati sve toplije dane spremni sa svojim novim parom omiljene obuće, a upravo takve lako ćete pronaći u Massu!