Obuća za svaku boho chic fashionisticu

Proljetno i prijelazno razdoblje uvijek je najzanimljivije za sve fashionistice koje uživaju u modnoj igri slojeva, uzoraka i materijala. Deichmannova nova kolekcija trendova za sezonu proljeće/ljeto 2017. sadrži sve potrebno za tople dane u boho chic stilu: balerinke, gležnjače, espadrile, tenisice i mokasine.

Deichman Brunch 28.03.2017-4

Obuća za svaku boho chic fashionisticu

Obuća zaokružuje svaku modnu priču, a u boho chic kombinacijama posebno je važna. Što ćemo nositi ovog proljeća i ljeta?

  • Espadrile su jedan od najvažnijih trendova. Mogu biti šarene, sjajne, s perilicama i vezom ili, pak, potpuno jednostavne i neutralnih boja.
  • Obuća na punu petu od pluta ili konopa daje opušten, a opet tako stylish izgled.
  • Ljetne čizme su jedan od najprepoznatljivijih elemenata boho chic trenda. Važna je njihova prozračnost kako bi ih bilo ugodnije nositi tijekom ljetnih dana.
  • S porastom temperatura, najugodnija obuća su prozračne sandale s motivima etno stila kao što su perlice, resama, vezovima.
  • Visoke pete i salonke predstavljaju elegantnu stranu ljeta.
  • Natikače doživljavaju svoj veliki povratak. Više nisu rezervirane za kućnu upotrebu već će ih se sve češće moći vidjeti na ulicama.
  • Tenisice su neizostavne u svakom ormariću za cipele. Za vikend u prirodi sportski modeli su idealan odabir, dok su za šetnju gradom ženstvene tenisice brzo i učinkovito rješenje.

Deichman Brunch 28.03.2017-8

Svijetle boje za svježinu i ženstvenost

I ovog proljeća najzastupljenije bit će svijetle boje koje donose svježinu i ženstvenost svakoj kombinaciji. Decentni uzorci, neutralni i prirodni tonovi idealni su za izgradnju boho chic stila. Osim neutralnih tonova, pritom pomaže i zlatna boja koja mora imati posebno mjesto u ormaru svake boho chic djevojke. Obuća je posebno zanimljiva ako je ukrašena dodacima od pluta i jute. Iako je zima iza nas, metalik tonovi su i dalje aktualni i dovoljno zanimljivi za stvaranje dobrih modnih kombinacija.

Deichman Brunch 28.03.2017-72

Kako prepoznati boho chic?

Boho chic je jedan od modnih trendova kojim uvijek možete pokazati svoju individualnost. Prirodni i prozračni materijali idealni su za nadolazeće toplije dane. Inspiriran je hippie stilom, a manifestira se prozračnom i laganom odjećom, zanimljivim nakitom te „statement“ obućom koja svaku kombinaciju čini posebnom. Već neko vrijeme zastupljeni su trendovi koji slave udobnost, a taj trend prati i boho chic – od odjeće pa do obuće.

Deichman Brunch 28.03.2017-24