Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Od glave do pete u cvjetnom uzorku

Kako najbolje nositi cvjetni uzorak?

Čekamo duže dane kada ćemo okupani suncem, s nezaobilaznim naočalama, ispijati kave na terasama.

Rascvjetani pupoljci pravi su vjesnici proljeća, stoga su i ove sezone dio kolekcija svih modnih brendova. Ovog su proljeća nezaobilazan motiv ne samo na košuljama i haljinama, već i na gotovo svim odjevnim komadima i modnim dodacima.

Springfield sako 399,00kn

Mango – Kombinezon s cvjetnim printom, 349,90 kn

Kako najbolje nositi cvjetni uzorak:

  1. Ne spajajte uzorke – ako spajate cvjetni uzorak s nekim drugim uzorkom, poput točkica, koliko god zvučalo zanimljivo i ludo može ispasti totalno kič.
  2. Manje je više – nosite suknju s uzorkom i mislite kako bi super bilo ubaciti torbu s cvjetnim uzorkom? Ne zaboravite, nekad je manje više.
  3. Pronađite najbolju podlogu – cvjetne uzorke je najbolje kombinirati s jednobojnim odjevnim predmetima i dodacima. Sve što trebate napraviti je odlučiti se za onu dobitnu boju.

Zara – 199,90 Kn

Planet obuća 169,00 kn

Liu Jo 1.110,00 kn

 

Robert Sever

Pročitajte još

Trendovi

Riješite se stvari koje vas opterećuju i iskoristite pozitivnost koja buja u vama. Raščistite s prošlošću, otvorite se i uživajte u pozitivnoj energiji.

Fashion report

A što bi proljeće bilo bez haljina? Haljine su odraz ženstvenosti, a vi odaberite model u kojem se osjećate najbolje. Bilo da se radi...

Fashion report

Dokazano je da žene s bilo kojim crvenim odjevnim detaljem ili pak crvenim ružom na usnama djeluju privlačnije, hrabrije i samouvjerenije.

Trendovi

Trebamo se prepustiti mašti i biti kreativni u stvaranju atraktivnih modnih kombinacija.

Advertisement