Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Od inovativne tehnologije do stilskog dodatka

Michael Kors u novoj kolekciji predstavlja svestranost – od inovativne tehnologije do stilskog dodatka.

Stilski dodatak – Michael Kors Access Runway SMART sat konačno je dostupan u proljetnoj kolekciji za 2019. godinu. Michael Kors u novoj kolekciji predstavlja svestranost – od inovativne tehnologije do stilskog dodatka.

Proljetna kolekcija satova dolazi u kombinaciji pozlaćenog ili crnog čelika s bijelim silikonskim detaljima te u glamuroznoj verziji sa svjetlucavim detaljima i ružičastim silikonskim remenom.

 

 

Pomoću najnovijeg Hora Plus Michael Kors SMART sata možete mjeriti otkucaje vašeg srca tijekom tjelovježbe, potrošnju kalorija te računati prijeđene korake tijekom dana.

Uz touch screen i GPS u trenu odaberite svoju najdražu muziku, provjerite svoje e-mailove, poruke i pozive, platite svoje račune, a sve to kontrolirajte u samo par koraka putem vašeg SMART sata.  

Michael Kors Access Runway smartwatch radi uz napajanje Wear OS by Google i Qualcomm® Snapdragon WearTM 2100 te je kompatibilan s iPhone® i Android™ mobitelima.

Sve informacije o Michael Kors kolekciji pronađite na www.horaplus.hr ili na kontakt broj 01 4697 786.

Pročitajte još

S modne piste

Svako prijelazno razdoblje donosi nove modne trendove za što lakši zaborav ljeta, a topli jesenski dani i dalje nas potiču na modne eksperimente.

Fashion report

Za potpuni look na plaži zaslužni su brojni modni dodaci...

Trendovi

Kako bi odjeća istovremeno bila chic, ali i prilagođena radnom mjestu, odjeća od laganih i prozračnih materijala uvijek je najbolji izbor.

Trendovi

Vojnički stil u kombinaciji sa sportskom elegancijom naglašava klasičnu estetiku Diesel satova.

Advertisement