Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks i osjećaji

Od malih trenutaka do velikog učinka – oživljavanje strasti u vezi

Živimo u društvu koje se brzo mijenja tako da je održavanje iskre u dugoj vezi ponekad zastrašujući zadatak.

Živimo u društvu koje se brzo mijenja tako da je održavanje iskre u dugoj vezi ponekad zastrašujući zadatak. Međutim, ne morate strahovati jer smo istražili kako vratiti strast i ponovno otkriti čaroliju koja je spojila vas i vašeg partnera. LELO vjeruje da  je užitak važan dio zdrave veze i ovdje smo da podijelimo neke kreativne i uzbudljive načine za oživljavanje strasti u dugoj vezi.

Komunikacija je ključna

Krenite ponovno otkrivati strast kroz otvorene i iskrene razgovore. Provedite vrijeme razgovarajući s partnerom o svojim željama, fantazijama i intimnim potrebama. Iskreni razgovori bez osuđivanja mogu nam dati dublje razumijevanje međusobnih želja, utirući put do ispunjenije veze.

Uvedite novitete

Zajedno istražite nešto novo kako biste unijeli svježinu u svoju vezu. Bacite se u novi hobi, isplanirajte spoj iznenađenja ili se upustite u spontanu avanturu. Noviteti oživljavaju uzbuđenje i stvaraju temelje za zajednička sjećanja koja produbljuju vašu vezu i održavaju ju dinamičnom. Eksperimentiranje s intimnim proizvodima, poput seks igračaka, ulja i svijeća za masažu ili igara za odrasle koje također mogu doprinijeti vašoj vezi na razigran i uzbudljiv način.

Spojevi izvan okvira

Razmišljajte izvan okvira kad planirate izlazak. Dogovorite se da naizmjenično planirate spojeve iznenađenja jedno za drugo i istražite različite teme i okruženja. Bilo da se radi o ugodnoj filmskoj večeri kod kuće, senzualnoj večeri u toplicama ili spontanom putovanju, ključ je razbiti rutinu i zajedno stvoriti nezaboravna iskustva.

Idite zajedno na spavanje

Svakog dana sve više gledamo u ekrane mobitela, uključujuči i vrijeme prije spavanja. Nebitno čitate li knjigu na e-čitaču, vijesti na mobitelu ili gledate Netflix na laptopu, ekran je sve češće zadnja stvar u rukama kad legnete u krevet.

Jedno rješenje je produljiti vrijeme maženja prije spavanja nakon što ugasite mobitel. Ono može biti praćeno razgovorom ili potpunom tišinom, ali fizička blizina omogućuje vam da kraj svakog dana ponovno usmjerite jedno na drugo. Ako pomaže, mazite se isto vrijeme svaku večer. Možete pustiti neki popis za reprodukciju od otprilike 15-20 minuta ili pustiti podcast koji volite, te stavite štopericu da se program koji pustite ugasi prije nego što zaspete kako bi proveli ugodnu noć.

Budite ranjivi

Krenite na putovanje ranjivosti dijeleći svoje najdublje strahove, snove i fantazije u sigurnom i njegujućem okruženju. Prihvaćanje ranjivosti može ojačati vašu emocionalnu vezu i stvoriti idealne uvjete za procvat strasti. Prava intimnost zahtijeva otvorenost i volju za povezivanjem na dubljoj razini.

Zapamtite, mali trenutci i geste imaju najveći utjecaj na ponovno otkrivanje strasti u dugoj vezi. LELO vas podržava u ovoj uzbudljivoj avanturi, pružajući alate i uvide za poboljšanje intimnih odnosa. Stoga, usudite se istraživati, otvoreno komunicirajte i dopustite da plamen strasti zasja jače nego ikada. Uostalom, ljubav i zadovoljstvo treba slaviti i njegovati tijekom cijele veze.


7 dana, 7 love box -ova na našem webu i društvenim mrežama! U boxu se nalazi Masažna svijeća LELO, ruž i Lelo Tiani Harmony, parfemi Carolina Herrera Bad Boy & Good Girl te Philips Bodygroom Series 7000.

Darujemo jednu čitateljicu ovom prekrasnom kutijom s proizvodima naših partnera.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #7danazaljubav  (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagramTikTok i YouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 23. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Martina Degoricija

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Darivanje

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.