Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Od poslovne varijante do outfita za odlazak na kavu

U Liu Jo kolekciji pronašli smo odlične odjevne komade u za prijelazno razdoblje između proljeća i ljeta.

U Liu Jo kolekciji pronašli smo odlične odjevne komade u za prijelazno razdoblje između proljeća i ljeta. Poznata hrvatska blogerica Isabella Rakonić spojila ih je u tri odlična outfita u kojima možete dočekati ljeto. Od poslovne varijante do outfita za odlazak na kavu – u Liu Jo kombinacijama koje je odabrala Isabella istovremeno ćete se osjećati opušteno i elegantno.

Romantična čipka 

Za romantičnu kombinaciju, Isabella je odabrala bijelu čipkastu bluzu na preklop koja se veže u mašnu te ju je upotpunila traper hlačama ležernog kroja, bijelim sandalama i torbom iz najnovije Liu Jo kolekcije.

Urbano odijelo

Originalno odijelo na prugice u Liu Jo verziji moderno je i sofisticirano. Isabella ga je uskladila s plavim sandalama na visoku petu, bijelom torbicom i fashion sunčanim naočalama. Ovo je outfit u kojem ćete se osjećati samopouzdano i plijeniti pažnju gdje god se pojavili.

Safari na gradskim ulicama

Jedan od najmodernijih komada koji možete odabrati ove sezone svakako je kombinezon. Odaberete li ga u neutralnoj bež boji možete ga nositi  na mnogo načina. Isabella je za svoj outfit odabrala klasične crne sandale na visoku potpeticu i mini crnu torbu, a sam kombinezon naglasila je crnim remenom.

 

hlače 1.070,00 kn, sandale 1.610,00 kn, torba 1.010,00 kn- sandale 1.310,00 kn, torba 1.090,00 kn, naočale 770,00 kn- kombinezon 1.550,00 kn, sandale 1.310,00 kn, torba 1.180,00 kn

 

Pročitajte još

Trendovi

Riješite se stvari koje vas opterećuju i iskoristite pozitivnost koja buja u vama. Raščistite s prošlošću, otvorite se i uživajte u pozitivnoj energiji.

Fashion report

A što bi proljeće bilo bez haljina? Haljine su odraz ženstvenosti, a vi odaberite model u kojem se osjećate najbolje. Bilo da se radi...

Fashion report

Dokazano je da žene s bilo kojim crvenim odjevnim detaljem ili pak crvenim ružom na usnama djeluju privlačnije, hrabrije i samouvjerenije.

Trendovi

Trebamo se prepustiti mašti i biti kreativni u stvaranju atraktivnih modnih kombinacija.

Advertisement