Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Od užurbane gradske vreve do uživanja u jesenskoj prirodi

Koliko puta ste poželjeli da se možete kretati sa svojom bebom gdje god poželite kroz grad, a da pri tome ne morate isplanirati svaki korak?

Koliko puta ste poželjeli da se možete kretati sa svojom bebom gdje god poželite kroz grad, a da pri tome ne morate isplanirati svaki korak? Ponekad je teško prelaziti sve te zebre, pothodnike i neprilagođene pločnike s bebom u rukama ili teškim kolicima – za urbane roditelje u pomoć dolaze novi premium proizvodi: Ergobaby Metro kolica i nova Baby Tula Explore nosiljka.

Metro je stigao u Hrvatsku

Ergonomski dizajn i udobnost za djecu i roditelje, sinonim je za Ergobaby nosiljke, a odsada je ta vrhunska kvaliteta preslikana i na Metro kolica. Ergonomska obilježja kolica uključuju pliš udobno postavljeno sjedište s naprednom podrškom za više zona i podesivošću, kako bi beba imala vrhunsku udobnost pri vožnji gradskim ulicama. Glatkoći vožnje doprinosi i ovjes na prednjim kotačima, te veliki stražnji kotači s poliuretanskim gumama koje se ne mogu probušiti.


Ono što Ergobaby Metro svrstava u vrh ponude dječjih kolica jest jednostavno sklapanje jednom rukom što je izvrsna karakteristika jer u jednoj ruci možete držati dijete dok drugom rukom sklapate Metro kolica. Ova Ergobaby kolica teže samo 6,3 kg i odlikuju se udobnošću koja je do sada bila rezervirana isključivo za veća kolica. Sve vrhunska obilježja sadržana su u iznimno kompaktnom dizajnu, savršenom za ubrzani život u gradu i putovanja.

Preporučena maloprodajna cijena: 2.629,00Kn


Velika košara za spremanje stvari, skriveni stražnji džep za manje predmete poput mobitela i novčanika, odstranjiva i strojno prana tkanina i još mnoge druge osobine osvojit će vas na prvi pogled, ali i na prvu vožnju. Uz Metro kolica dostupan je i Newborn Kit odnosno košara za bebe koja omogućava korištenje kolica za novorođenčad i pruža im potpuno ravni položaj. Potrebno je samo dvije minute za pravilno postavljanje košare, bez posebnog alata ili dodataka.

Preporučena maloprodajna cijena: 1.129,00Kn

Za šetnje sa stilom 

Za stiliziran izgled za šetnju gradskom špicom ili bijeg u prirodu s vašom bebom pobrinula se nova nosiljka – Baby Tula Explore. Explore nosiljka prilagodljive je veličine poput poznatog Tulinog Free To Grow modela, te se može koristiti od novorođenačke dobi. Nosiljka omogućava više ergonomskih položaja, a djeca u dobi od 6 do 12 mjeseci mogu se prema želji okrenuti i prema naprijed. U tom položaju Explore potiče dijete, ali i roditelje na istraživanje svijeta oko njih u sigurnosti i udobnosti Baby Tula ergonomske nosiljke.

Svaka Baby Tula ručno je izrađena od 100% pamuka, što ćete vi i vaša beba osjetiti prvi kad je stavite, a mame će posebno oduševiti veliki izbor boja i uzoraka koji će dizajnerski zaokružiti baš svaku šetnju.

Preporučena maloprodajna cijena: 1.349,00Kn

Više

Zanimljivosti

U Baby Center po kolica koja će zadovoljiti sve vaše želje. Uz super ljetne popuste!

Obitelj

Rođenje djeteta svakom je roditelju najveća sreća, a odabrati savršen poklon bebi ponekad i nije jednostavan posao.

Trendovi

Do 10. travnja u Baby Centeru je akcija od 15% na kišobran kolica, pa vam preporučujemo da ne propustite priliku.

Zdravstveni karton

Svaka mama ima barem 100 razloga zbog kojih može za sebe reći da je sretna mama, a tijekom brige za dijete zasigurno se dogodi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.