Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

#OdaberiNježnost: izazov koji nas potiče da budemo nježni jedni prema drugima

Što mislite, po čemu vas pamte? Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili ljubazni i nježni prema drugima?

Kažu da bolje pamtimo kako nam se netko obraća, nego što nam kaže. Što mislite, po čemu vas pamte? Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili ljubazni i nježni prema drugima? Lako se prepustiti spirali negativnosti na koje nas podsjećaju sa svih strana, međutim, odluka je na nama. Odabrati nježnost zahtjeva veću hrabrost pa su nježni, a ne grubi ljudi, oni koji imaju snagu mijenjati svijet. Ponekad je potrebno samo malo motivacije.

U tome nam može pomoći izazov #OdaberiNježnost koji nas od ovoga tjedna potiče da svakoga dana napravimo po jednu nježnu stvar za nekoga drugog. Jučerašnji je izazov tako bio jednostavno zahvaliti nekome na pomoći, a danas valja razveseliti nekoga komplimentom. Tako će svakoga dana, sedam dana, uslijediti nova nježna gesta.

Da je svima ovih dana potrebno malo više nježnosti dokazuju i neka poznata imena koja su prihvatila izazov, kao što su Matea Frajsberger, Andrea Fabrić, Paula Šik, Mirna Matković,  Nika Matić, Jona Tonković i Ivana Panek. Matea je tako zahvalila prijateljima koji su se brinuli o njoj dok je bila u izolaciji, a Mirna je zahvalila prijateljici koja ju podržava u poslovnim idejama. Andrea i Ivana zahvalile su svim svojim pratiteljima koji su im slali poruke podrške tijekom posljednja dva teška mjeseca. Nika je zahvalila mami, a Jona tati što su uvijek uz njih.

Dobro je i za sve nas među podsjetnicima imati dnevnu dozu nježnosti koja nas ne košta ništa, a nekome možda znači puno, kao što kaže jedna od objava na Instagram profilu OdaberiNježnost. Zato prihvatite i vi ovaj sedmodnevni izazov i proširite sada toliko potreban val nježnosti, tako što ćete svakoga dana slijediti prijedlog s ovog Instagram profila. #OdaberiNjeznost, jednostavno je.

Više

Suncokreti na oblacima

O da, šezdeset dana je jako, jako puno. Svašta se izdogađa čovjeku u tom velikom, a ustvari malom periodu.

Duh i tijelo

Strah je jedna od četiri osnovne emocije. Kažemo da su četiri osnovne emocije radost, žalost, srdžba i strah, jer se i filogenetski i ontogenetski...

Duh i tijelo

Kako bi se osjećali da znate da ćete sutra imati razloga za slavlje?

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.