Odgovorno izlaganje suncu uz prirodnu zaštitu

Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i naravno, maksimalnu zaštitu. Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine starosti ne treba izlagati suncu te da je potrebno  koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su adekvatna odjeća s UV faktorom i boravak u hladu. Međutim, za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.

Vodeći se upravo ovim saznanjima, ali i načelom „Prirodna i sigurna zaštita prije svega“ Olival stručnjaci kreirali su sasvim novu  liniju proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca – Sun Mineral Kids.

Sun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtri ne potenciraju iritacije, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje čime pružaju fizičku zaštitu.

Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože osim što pruža visokoučinkovitu zaštitu od sunca, i njeguje ju. Skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac kožu ostavljaju nježnom i glatkom, a za razliku od drugih mineralnih proizvoda, Sun Mineral KIDS proizvodi se vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, brzo upijaju i ne ostavljaju masne tragove.

U Sun Mineral KIDS liniji nalaze se tri proizvoda:

Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od sunca jedinstvene su formulacije, sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju. Hipoalergeni su i vodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise.  Sun Mineral KIDS  proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju dugotrajan bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni.

Bez obzira na to gdje ćete biti ovo ljeto, kao i do sada, budite odgovorni. A mi vam predlažemo da vaše najdraže i najmanje zaštitite jednim od proizvoda nove Sun Mineral KIDS linije. Uz to ne zaboravite i na laganu odjeću od prirodnih tkanina, šešir ili kapu za glavu i provodite vrijeme u hladu jer je i samo 10 minuta dnevno direktnog izlaganja sunčevim zrakama dovoljno za sintezu esencijalnog vitamina D.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 5. lipnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.