Odjeća i horoskop na istom mjestu!

Pravo pitanje je: Što vam je zaista važno, a što nije? Onda ćete znati i što vam treba. Stara znanost o domaćinstvu naglašavala je tri osnovne ljudske potrebe: prehranu, odijevanje i stanovanje.

Raspoređujući kućni budžet, bar ono što imate za rasporediti, sjetite se ove sheme. Analizirajući što vam treba, a što ne, neka ove tri stavke uvijek budu na prvom mjestu. I štedite!

Odjeća, horoskop i kriza

Štednji u odijevanju će se najbolje prilagođavati znaci koji imaju bogatu maštu.

Ribe će pomiješati sve živo što nađu u bakinom ormaru, a nešto slično učinit će i Vodenjaci i bit će presretni što mogu hodati okolo kao cirkus. Škorpionima i Strijelcima će biti najlakše, jer oni ionako vole imati što manje odjeće na sebi, pa će im kriza dobro doći da poskidaju sve suvišno.

Ovnovi neće izlaziti iz trenirki, a s obzirom na jednostavnost koju vole, nabavit će par komada (iako i na placu i bez nekih zvučnih imena) u kojim će prohodati krizu. Jarci se općenito s lakoćom prilagođavaju krizi jer njihov planet Saturn označava petrifikaciju, stiskanja, pa će oni stisnuti gdje god mogu. Njihov omiljeni stil minimalizma razvit će do savršenstva, a nešto slično razvit će i Vage koje vole klasiku, samo na način svijetlih i pastelnih boja. Vagicama će nedostajati neki fini parfem ili dašak luksuza, no sve mogu nadvladati jednostavnim cvijetom ili nekim starim brošem.

Blizanci će sve češće posjećivati buvljak i tamo nalaziti sve modne detalje o kojim su sanjali, dok će Rakovi razviti pravi arsenal domaćih kućnih ogrtača i halja koje će sami sašiti i tako uštedjeti.

Lavovi će patiti što si neće moći priuštiti poznate marke odjeće, a mnogi će rješenje naći u okretanju prema alternativi ili retro odjeći. Tako će nositi stare kaputiće ili majice sa stilom i uz mnoštvo blještave bižuterije opet privlačiti pažnju.

Djevice će samo nastaviti shemu koje se drže godinama, a to je „kupi i imaj jedan komad kvalitetne odjeće koji možeš kombinirati sa svime“ i uz obogaćivanje s detaljima koje će nerijetko i sami izraditi, izgledat će jednako otmjeno kao i uvijek.