Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Odličan ljetni styling njemačke blogerice

Inspiraciju za odličan ljetni styling pronašli smo u jednoj od njezinih šik kombinacija gdje spaja bijeli off shoulder top ukrašen mašnama i jednostavne, bež hlače širokog kroja.

Lijepa Leonie Sophie s bloga Ohh Couture ljeti se najviše veseli suncu, plažama posutim baršunastim pijeskom i beskrajnom plavetnilu mora.  Ove godine uživa na rajskim Maldivima, a nas je oduševila svojim romantičnim stilom  i opuštenim načinom na koji kombinira trendove.

2_photo_ohhcouture_com

Inspiraciju za odličan ljetni styling pronašli smo u jednoj od njezinih šik kombinacija  gdje spaja bijeli  off shoulder top ukrašen mašnama  i jednostavne, bež  hlače širokog kroja.

5_photo_ohhcouture_com

Ostajući vjerna damskom stilu, cijelu kombinaciju  podiže upečatljivim nakitom  zlatnih tonova koji savršeno pristaje uz njezinu preplanulu put. Leonie  je osvojio kolorističan FREYWILLE dizajn setova Tutanchamun i Luxor iz kolekcije PHARAOH te se poigrala nizanjem njihovih neodoljivih narukvica. Raskošni  FREYWILLE motivi u kraljevsko  plavim, blistavim tirkiznim i jarko crvenim nijansama otkrivaju tajne starog Egipta, a u sebi nose prelijepu simboliku obnove, ponovnog rođenja i vječnosti.

1_photo_ohhcouture_com

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.