Odlična radionica o primjeni zlata u umjetnosti, izradi nakita i kozmetici

Drevne civilizacije smatrale su zlato sunčevim zastupnikom na zemlji, te se od davnina smatra simbolom najviših i najtrajnijih vrijednosti.  FREYWILLE i Bliss institut,  održali su jedinstvenu radionicu o primjeni ove plemenite kovine u umjetnosti, izradi nakita i kozmetici.  U prelijepom ambijentu FREYWILLE butika  uzvanici su imali priliku uživati u raskošnom dodiru svih nijansi i neočekivanih formi zlata. Uz posebnu izložbu limitiranih FREYWILLE minijatura iz 18kt edicije, Jasminka Herceg iz Bliss instituta  prezentirala je  praktičnu primjenu  i blagotvorno djelovanje najluksuznije Carite Trio of Gold linije te anti-age tretmana Tri zlata.

????????????????????????????????????

Zbog svoje ljepote i sjaja  zlato je od davnina predmet divljenja  i umjetnici ga oblikuju u prekrasne  predmete. FREYWILLE u svojoj 18kt ediciji spaja vrhunsku obradu  dragocjenog metala sa složenom tehnikom umjetničkog oslikavanja emajla. Za neke od najljepših motiva ovog zadivljujućeg nakita,  FREYWILLE nadahnuće nalazi u remek-djelima  Gustava Klimta. Poznati velikan slikarstva je kroz obilno korištenje širokog spektra  zlatnih nijansi, listića zlata i drugih vrijednih materijala, slavio najljepšu od svih emocija – ljubav. Njegove slike,  Portret Adele Bloch-Bauer i Kiss,  imaju  nevjerojatno  sjajnu  auru koja oduzima dah, pa su tako i FREYWILLE minijature iz istoimenih setova nakita, vječni memento na ovog istaknutog predstavnika secesije.

????????????????????????????????????

Posebna svojstva zlata koriste se stoljećima i u medicini i kozmetici. Bliss institut kroz luksuzan anti-age tretman Tri zlata jamči regeneraciju najzahtjevnije kože, te kože iznad 50. godine života. U ritualu manualne masažne i drenažne tehnike te primjenu svih aplikacija revolucionarnog Cinetic aparata i Carite Perfect 3 of Gold seruma, maske i krema , koža se u potpunosti oživljava, štiti i učvršćuje. Tri zlatna sastojka ovog tretmana su:  zelena mikroalga ili biološko zlato  koja djeluje umirujuće, protuupalno, štiti kožu i jača njen imuno sustav;   biovegetalno zlato ili  šafran koji je bogat vitaminom A i retinolom te s  kože uklanja  suvišne pigmentacije i sprječava  nastanak novih;  mineralno zlato koje sadrži 24 karatno zlato ispravit će nepravilnosti na koži i iza sebe ostaviti predivnu svježinu.

????????????????????????????????????

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite Preradovićevu 2  u Zagrebu ili FREYWILLE Online butik na http://shop.freywille.com/hr/ , a za  informacije o tretmanu Tri zlata i Carite kozmetici obratite se u Bliss institut, Ilica 15, Zagreb.