Odmor za obitelj u svakoj prilici

Ovo je mjesto gdje će uživati i mali i veliki – toliko je mogućnosti za sjajan provod cijele obitelji! U novoj, suvremeno opremljenoj dječjoj igraonici vaša će djeca uživati u igri nekoliko sati. Djeca će biti posebno oduševljena jer će ih tamo dočekati omiljena maskota toplica – Tuhi! Pod budnom pažnjom animatora igrat će razne igre i sudjelovati u kreativnim radionicama te brojnim sportskim aktivnostima.

Animatori će vašu djecu dočekati i na bazenima Vodenog parka gdje će uživati u toboganima i ostalim vodenim igračkama. Malo veća djeca svakako trebaju isprobati veliku vodenu loptu – zorb. Nakon toga će im, vjerujte, boravak u Vodenom parku ostati u nezaboravnom sjećanju!

Novi tobogan

Boravak po mjeri obitelji

U Termama Tuhelj sve je prilagođeno potrebama obitelji i tome su posvetili mnogo pažnje, posebice u novom dijelu hotela Well. Upravo je u tom hotelu uređen određeni broj obiteljskih soba, prostranijih od ostalih klasičnih soba i opremljenih dodacima koje koriste obitelji s malom djecom. Tako, primjerice uz najavu možete dobiti i grijač hrane za vaše najmlađe članove obitelji.

Vodeni planet 02

Imate li malo veću djecu, i za njih je sve spremno, jer su u hotelskom restoranu Lati djeci na raspolaganju tzv. dječji meniji. Hrana je prilagođena dječjem ukusu, a u svakom hotelskom restoranu postoji i dječji kutak.

U Termama Tuhelj veliki dio aktivnosti prilagođen je djeci. Tako ona mogu sudjelovati u obiteljskim wellness programima u SPAeVITA centru te programima obiteljskog sauniranja u Svijetu sauna. Na taj način djeca će naučiti sve o pozitivnim učincima sauna već od malih nogu.

Vodeni planet 01

Rođendan u viteškom stilu

Organizaciju rođendanske zabave vašeg djeteta prepustite uvježbanom animacijskom timu. Rođendanski party može se organizirati na bazenima Vodenog planeta, u dječjoj igraonici s maskotom Tuhi ili u Dvorcu Mihanović, i to u viteškom stilu. Vrijedni zaposlenici i animatori Terma Tuhelj prilagođavaju prostor i ponudu dječjim zahtjevima i željama.