Održan Bazar MAKS studija

U pravoj blagdanskoj atmosferi održan je Bazar MAKS studija. Jedan od prvih studija u Zagrebu s godinama postojanja etablirao se u mjesto na kojem se spajaju avangardna moda, izvrstan dizajn i umjetnost. Tako su se Saši Maksimiljanović, dizajnerici MAKS studija, na Bazaru pridružili i gosti dizajneri i umjetnici, Gooma Brand i Habiter Chic.

MAKS 4

Modno druženje u kultnom MAKS studiju poslužilo je kao izvrsna prigoda za kupnju dizajnerskih komada MAKS studija po posebnim cijenama, uživanje u ukrasima Habiter Chica te predstavljanje novih modela Gooma Branda. Okosnica Gooma Branda, kao i što samo ime kaže, je upravo guma od koje dizajnerice Iva Mosner i Barbara Perica izrađuju torbe, novčanike i ostale modne dodatke genijalnog dizajna i zanimljivih oblika. Posjetitelji su također mogli uživati u različitim ukrasima dućana Habiter Chic, koji je svoj asortiman na jedan dan ‘uselio’ u MAKS studio.

MAKS 1

Aktualna kolekcija MAKS studija bila je u ponudi po posebnim cijanama, a svaki komad iz kolekcije karakteriziraju kvalitetni materijali, posebni krojevi te vječna crna boja. Tamni tonovi svih kolekcija zaštitni su znak dizajnerice Saše Maksimiljanović koja uz odjevne komade dizajnira i nakit te modne dodatke, a sve s potpisom pravog avangardnog umjetnika. Iza Saše stoji još jedan brend, bi.bi ● manufacture, koji potpisuje zajedno s dizajnericom Goranom Gulišijom. Ogrlice iz kolekcije odlikuju se minimalističkim i estetski pročišćenim dizajnom te besprijekornom izradom u kojoj se za precizno rezanje koriste sofisticirani laseri.

MAKS 2

 „MAKS studio je s godinama postao mjesto na kojem se okupljaju razni umjetnici i kreativci te predstavljaju svoj dizajn i kreativna riješenja. Tradicionalno tokom godine održavamo različita ovakva druženja na kojima se svaki puta predstavi netko novi, a sve se to odvija u izvrsnoj atmosferi i uz dobru zabavu. Toga nije falilo ni ovoga puta na posebnom bazaru održanom u pravoj blagdanskoj atmosferi“ objasnila je Saša Maksimiljanović, dizajnerica MAKS studija.

MAKS 3

Uz ugodnu atmosferu i prigodne kolače modno druženje u MAKS studiju oduševilo je sve prisutne koji s nestrpljenjem očekuju buduće projekte ovih kreativnih umjetnika i talentiranih dizajnera.