Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Održan Funky Monkey Jungle Tour

Ella Dvornik Pearce, Danijela Gračan, Lana Gržetić i brojni drugi prisustvovali ovom jedinstvenom događaju u riječkom Hiltonu.

U spektakularnom okruženju Hiltonovog najnovijeg vrhunskog resorta – Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa – smještenog između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, okruženog planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem, sinoć je održan event pod nazivom Funky Monkey Jungle Tour. Posebno za tu prigodu, jedan od barova riječkog Hiltona pretvoren je u pravu džunglu, s više od stotinjak velikih biljki, od kojih su se isticale impresivne viseće lijane. Ovaj događaj nisu propustili brojni poznati Riječani, kao i njihovi gosti, među kojima su bili Ella Dvornik Pearce, Danijela Gračan, Lana Gržetić, Iva Berišić i mnogi drugi.

Funky Monkey Jungle Tour održan je povodom predstavljanja pobjedničkog koktela natjecanja “Next big thing” , kojeg su organizirali Monkey 47 gin i Hilton grupacija. Na digitalno natjecanje bilo je prijavljeno preko 400 koktela, a pobjedu je odnijela mlada i talentirana barmenica Andrea Volajova iz Hilton Prag, koja je osmislila koktel Simia Sour, inspiriran krhkim ekosustavom prašume i ugroženim vrstama divljih životinja. Njezin pobjednički recept temeljio se na dry gin Monkey 47 Schwarzwald te sokom od limuna i brusnice za dodatnu ‘svježinu’ i stvaranje ‘savršenog kiselog okusa’, a kao točka na i savršeno je poslužio egg white.

Koktel će se posluživati ​​u 350 hotela Hilton u 29 zemalja, a samo 7 europskih zemalja dobilo je priliku ugostiti svečanu proslavu predstavljanja Simia Sour koktela kao noviteta u ponudi, među kojima i Hrvatska, odnosno riječki Hilton. Cilj natjecanja bio je slavlje ugodnih trenutaka te stvaranje pozitivnih i nezaboravnih uspomena, a upravo za takve trenutke namijenjen je Monkey 47.

Idealan izbor za one koji uživaju u svim blagodatima života, Za iskonske hedoniste i one koji to tek postaju, Monkey 47 je gin autentičnog okusa, serijski destiliran i ručno rađen. Sada već kultni status  može zahvaliti svom autentičnom okusu, odličnoj priči te samom dizajnu. Sastoji se od čak 47 vrsta začinskog bilja, među kojima su cvjetovi akacije, korijeni anđelike, listovi kupine, brusnice i smrekove bobice iz Schwarzwalda, dok su u potrazi za mediteranskim borovicama njegovi kreatori završili upravo u Hrvatskoj, točnije u Lici. Barmeni, poznavatelji i ljubitelji gina cijene složenost i iznimnu harmoniju ovog gina. Svih 47 biljaka ručno je brano te je obrađeno u iznimno mekoj izvorskoj vodi Schwarzwalda. Upravo ova kombinacija proizvodnje pruža izvanredan okus i kvalitetu.

Foto: One Day Studio

Ne propustite

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.