Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Osnivačice Adria Business Networka u društvu influencerice Veronike Rosandić (s lijeva Kristina Krstinić, Veronika Rosandić i Željka Barišić

Događanja

Održan prvi Adria Business Network u Algebra LABu

Sinoć je u prostorima Algebra LABa održan prvi Adria Business Network event, u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić.

Sinoć je u prostorima Algebra LABa održan prvi Adria Business Network event, u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Kroz događaj svima je ponuđena prilika da nađu nove klijente te sklope lukrativne poslove.

Sam događaj organiziran je na način da gost predavač održi predavanje u trajanju od 30 minuta, potom slijedi pitchanje (tj. osobno predstavljanje) sudionika eventa u trajanju od 60 sekundi po osobi, ukupno do 60 minuta. Nakon toga je slijedilo druženje i networking uz vina atraktivnih sponzora.

Događaj traje dva sata, održava se jednom mjesečno, a odabir gosta predavača uvijek je u skladu s najnovijim trendovima na tržištu.

Za odjeću voditeljica i organizatorica događaja pobrinuo se modni brend Bonamie, dok je za frizure zaslužan jedini hair SPA u Hrvatskoj Ruža Institut Kerastasesimbol za kvalitetu i ljepotu kose.

“Iznimno smo ponosne što je prvi Adria Business Network protekao vrlo uspješno te što je posjećenost događaja bila iznad svih očekivanja, a upravo to je pokazatelj koliko su poslovnoj zajednici potrebna umrežavanja ovakvog tipa. Sretne smo jer su već sklopljene i prve poslovne suradnje, ali i zadovoljne time što su nas već sada prepoznali oni koji nam žele biti sponzori u nastavku događanja. Trudit ćemo se ispuniti očekivanja svih naših poslovnih partnera kao i sudionika događaja”, rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, poduzetnica i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, također poduzetnica i osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje:  „Danas je umrežavanje jedan od najbitnijih čimbenika uspješnog poslovanja. Biti prisutan i viđen, predstaviti sebe i svoje rezultate, upoznati konkurenciju i pratiti trendove su glavni koraci u stvaranju dugotrajnog i uspješnog poduzeća. Iz tog razloga smo pokrenuli Adria Business Network događaje, koji će služiti kao potpora pojedincima i poduzećima u umrežavanju i stvaranju novih poslovnih prilika.“

Samim eventom bila je iznimno zadovoljna i gošća predavačica influencerica Veronika Rosandić za koju je događaj bio pun pozitivne energije te je djelovao jako inspirativno i motivirajuće na sve prisutne generacije.

Modni brend Bonamie koji odijeva organizatorice i voditeljice događaja ponosan je na zajedničku suradnju, jer je cilj istoimenog brenda podupiranje ovakvih događaja i žena u biznisu, poticanje njihovog samopouzdanja te sigurnosti u svoju ženstvenost, bez društvenih limita.

Svoje oduševljenje događajem nije skrivao ni službeni fotograf Adria Business Networka Philipp Tomaš za kojeg ovakva druženja pružaju izvrsnu priliku malim i srednjim poduzetnicima da razmijene iskustva, a i nauče nešto novo. Posebno je oduševljen time što je naglasak na networkingu, tako da zaista imate priliku upoznati sve koji su došli na event.

Zone menadžerica Avona koji je sponzor eventa, Ana-Marija Dech rekla nam je: “Odlično događanje i platforma za vrlo interaktivno i opušteno umrežavanje. Prilika za sve, od renomiranih kompanija do poduzetnika početnika da predstave svoje poslovne modele i na licu mjesta ostvare kontakte za nove suradnje.

Generalni sponzor događaja je Algebra, dok su ostali sponzori Avon, InspireMe, Vina Posavec, Forto umaci, Aero Print. 

Medijski pokrovitelji događaja su časopis i portal Poduzetnik, Netokracija, Media Marketing, Bug, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr i Glas Istre.

Sljedeći  Adria Business Network event održava se 13.11.2019. u 18 sati u Algebra LABu. Izbor gosta, saznat ćete uskoro ukoliko nas pratite na društvenim mrežama.

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.