Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Održana je promocija knjige Nijanse zelene zrelosti, zbirke pjesama u prozi koje svatko mora imati

Nijanse zelene zrelosti prvijenac je i zbirka pjesama u prozi mlade autorice Marije Gaure, koja već godinama zapisuje svoje misli i konačno se odvažila prenijeti ih u zbirku.

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog restorana Mime’s Trattoria jučer je održana promocija knjige Nijanse zelene zrelosti, projekta koji je nastao u suradnji Marije Gaure i She.hr-a. Nijanse zelene zrelosti prvijenac je i zbirka pjesama u prozi mlade autorice Marije Gaure, koja već godinama zapisuje svoje misli i konačno se odvažila prenijeti ih u zbirku. 

„Oduvijek pišem i dijelim svoje misli s drugima. Znala sam da ove godine želim izdati knjigu jer sam i sama u proteklih nekoliko godina uvažila svoje vrijednosti i shvatila koje su moje prednosti, a to su definitivno pisanje i opisivanje emocija“, izjavila je Marija i zahvalila svima koji su je podržali na ovom putu.

Marija Gaura i Kim Končar

Nijanse zelene zrelosti nije samo knjiga, to je putovanje kroz život, i kako je autorica napomenula, u njenim stihovima će se mnogi moći prepoznati. Marija je i svojim čitateljima ostavila i upute kako najbolje čitati Nijanse zelene zrelosti. Mnogi su iskoristili priliku i nakon promocije zamolili autoricu za posvetu.

Autorica je nosila haljinu dizajnerskog tima Mateyaneira, a uz zanimljiv dizajn pristaje i nesvakidašnja frizura za koju je zadužen Karmel Atelier. Marija je stil prilagodila bojama svoje knjige pa je haljina posebnog kroja koja podsjeća na oversized sako bila u bež boji dok je Prahir nakit imao detalje zelene. 

Mateyaneira dizajn i Marija Gaura
Karmell Atelier i Marija Gaura

Ovaj je događaj uljepšao prekrasan ambijent u kojem se isticao poseban photo wall koji je zapravo replika knjige, a gosti su mogli uživati uz čašu gin tonica, omiljenog brenda Beefeater London Dry Gin. Za samu organizaciju promocije pobrinula se ekipa iz agencije Kaleo dok program je vodila mlada glumica Kim Končar

Autorica se pobrinula osigurati i prekrasan box u kojem se nalazi sve ono što jednoj ženi treba kako bi uživala u svojim nijansama.

Tako su box krasili proizvodi brendova Prahir Fine Jewellery, Nutribullet, Somersby, Beefeater London, L’Oreal Professional, Glade, Cedevita, Karmel Atelier, Biobaza, Estée Lauder, Bobbi Brown, Intimina, Obonjan Island Resort.

Nijanse zelene zrelosti mogu se kupiti u Frakturi u Zagrebu gdje se uz kupnju knjige dobiva vrijedan poklon spomenutih partnera, no požurite jer su količine ograničene. Također, svoj primjerak knjige možete naručiti i online, preko profila Pišem ti po zidu, a zainteresirani se mogu javiti u inbox. 

Ne propustite

Darivanje

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

She Book Club

“Oporavak Rose Gold” nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima...

She Book Club

Zbirka priča "Samo da sve dobro prođe" predstavlja Aleksandru Filipović kao novi, važan ženski glas u hrvatskoj književnosti!

She Book Club

Svi znaju za Daisy Jones i Šestorku, no nitko ne zna za razloge koji su doveli do njihova razlaza na apsolutnom vrhuncu njihove popularnosti…

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.