Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Održana konferencija i predstavljanje projekta Ojačaj me da jačam druge

Jučer, 24.4.2022. godine je održana online konferencija u okviru projekta Ojačaj me da jačam druge koji provode Međunarodna mreža poslovnih žena i Sportsko učilište PESG

Jučer, 24.4.2022. godine je održana online konferencija u okviru projekta Ojačaj me da jačam druge koji provode Međunarodna mreža poslovnih žena i Sportsko učilište PESG. Na konferenciji su predstavljeni programi koji će se provoditi kroz projekt i mogućnosti za volontere.

Sve sudionike su kratko pozdravile Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena i Patricija Panić predstavnica Sportskog učilišta PESG.

Sadržaj budućih aktivnosti u projektu, namijenjenih volonterima predstavila je Lora Pivac iz Sportskog učilišta PESG koje je voditelj projekta udruge Međunarodna mreža poslovnih žena.

U sklopu projekta održat će se niz edukacija od kojih su prve dvije edukacije: Upravljanje udrugama i Volonter volonteru planirane za početak srpnja 2022.godine.

Na jesen  su planirane i edukacije za osobni rast i razvoj te edukacije za poduzetnice i poduzetnike i razvoj poslovanja u kriznim situacijama.

Svi koji žele mogu nam se javiti i postati volonteri. Ono što možemo osigurati je volonterska potvrda ili volonterska knjižica koje garantiraju da su polaznici pohađali naše programe. Ovo je ujedno i prilika svim mladim ljudima da upišu u svoje životopise da su volontirali i doprinijeli zajednici i društvu.

Prijave za volonterski program: [email protected] ili [email protected]

Ne propustite

Događanja

La Verna, udruga koja svojim aktivnostima pruža podršku palijativnim bolesnicima, prošle je godine javnosti predstavila akciju pod nazivom „ZaČin ljubavi“.

Anja može sve

Inspiracija. Što prvo pomislite kada to čujete? Je li vama netko ikada rekao da ste inspirativni?

Drama Queen

Gledajući snimke sa zagrebačkog Jaruna, shvatila sam da smo negdje debelo pogriješili. A ono što me posebno zgrozila je riječ “bunt” u pokušajima opravdanja...

Drama Queen

Nađu se projekt ili dva u koje se bacim srcem. Srcem koje mi govori da se može gotovo sve.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.