Održana prva radionica – NO stress NO limit – #sMIRISe

Prošlog se četvrtka održala prva radionica našega ciklusa #tisicudesna, pod krilaticom No stress, no limit – #sMIRISe. U predivnom Avonovom Beauty Boutique, u trosatnoj radionici, petnaestak čitateljica je naučio male tajne opuštanja.

Kako i sami Avonov slogan kaže, pod budnim su okom Sanje Tatalović (p)ostale svoje i slobodne. U intimnoj, opuštenoj atmosferi dogodilo se ono što se samo kod žena zna dogoditi – obilje smijeha, pozitive i, na samom koncu, opuštanja.

„Radionica puna pozitivne energije i ljudi koji su s osmijehom dočekali jedni druge, kao i sam antistres tečaj. Iako se vrlo teško otvoriti i povezati s drugima, u ovom slučaju to nije bilo tako. Svi smo dijelili svoja iskustva i učili od drugih, opustili se i nasmijali te otišli kući odmorni“, javila nam se Anja nakon radionice.

„Ne pretjerujem kada kažem da bi ovakve radionice trebalo organizirati na tjednoj razini. Opuštajuće, ugodno, lijepo… Druženje za poželjeti“, izjavila je Alma.

Radionice su dobrim dijelom zamišljene kao povezivanje žena. Iduća na redu je 12. lipnja na istom mjestu i u isto vrijeme, 18 sati, Gundulićeva 34, Avon Beauty Boutique.

Pridružite nam se. Dovoljno je poslati poruku u inbox!

Sanja Tatalović