Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Okruži se snažnim ljudima i nježnom modom

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri nošenja.

Svijet oko nas mijenja se nevjerojatnom brzinom, modni svijet tu je preuzeo vodeću ulogu. Moda je oduvijek bila sredstvo iskazivanja osobnih stavova, strasti i uvjerenja. Moda nas je vodila kroz ratove, revolucije, pokrete, pobune, slavlja i ponovna rođenja društva. Par levisica znači više jednoj generaciji nego im je značio televizor u boji. Osobni stil je prvi korak osobe ka pronalaženju vlastitog ja.

Takva nas atmosfera u modi čeka i danas. Globalno zatopljenje, prirodne nepogode, izumiranje vrsta, gomilanje smeća i širenje bolesti samo su neke od pokretača promjena u današnjem društvu. Brza moda među prvim je krivcima stvaranja otpada. Trend nošenja komada odjeće svega dva tri puta narušava zdravlju našeg planeta ali i samoj svrsi mode.

Pitamo se zar smo zaboravili što je moda? Komad dobrih hlača je tu da nam začinjava styling godinama. Da ih selimo iz obiteljske kuće na faks, pa onda u svoj stan pa onda u ormar svoje kćeri. Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri nošenja.

Okruži se snažnim ljudima i nježnom modom

slogan nove Dive kolekcije

Nova kolekcija Dive organic

“U njoj smo predstavili neke nove komada, ali i vratili one od prošle zime. To je ljepota Dive dizajna, on je bezvremenski i uvijek besprijekorno nježan. Ponovno smo se usredotočili na Jersey kolekciju i njoj dodali MAXI haljinu s već prepoznatljivim Dive detaljima svile”, poručuju.

Kampanja je ovoga puta nešto više grunge i predstavlja spoj buntovništva protiv brze mode i nježnosti prijateljstva i zajedništva ka organskoj modi. Modi koja njeguje nas i našu okolinu. Mali je ovo korak u svjetskom moru proizvodnje i dizajna ali veliki za Hrvatsku modnu scenu i dvije dizajnerice koje tek stvaraju svoje mjesto u njemu.

Pročitajte još

Fashion report

Dizajnerica će predstaviti Lei Lou bestsellere, posebno redizajnirane kako bi bile što vjernija reinterpretacija statement modela triju najvećih svjetskih modnih kuća, Guccija, Chanela i...

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Fashion report

Leilou by Alex Dojčinović, Zigman, Boudoir, Xenia design, ELFS, Matija Vuica, Ivica Skoko i Alduk – osam je to vrhunskih, domaćih dizajnera okupljenih oko...

Advertisement