Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Okusi Istre u tvom domu po Lidl cijeni

Istra se oduvijek mogla pohvaliti vrhunskim vinima i maslinovim uljima visoke kvalitete.

S velikom i bogatom kulinarskom tradicijom, Istra je nadaleko poznata kao idealna destinacija za gastroljupce. Raskoš istarske gastonomske ponude ocrtava se u spoju kontinentalne i mediteranske kuhinje – od mesnih jela istarskog goveda boškarina preko aromatičnih šparoga i cijenjenih tartufa do morskih plodova i ribe. Uz to, Istra se oduvijek mogla pohvaliti vrhunskim vinima i maslinovim uljima visoke kvalitete.

Iz bogate ponude izdvajamo neizostavne pljukance – tradicionalni specijalitet istarske kuhinje, veličanstvene sireve koje morate probati te najbolje domaće kobasice. Prepustite se čarima istarskog poluotoka i uživajte u rapsodiji mirisa i okusa naše šarmantne i čarobne regije!

Ponuda vrijedi do 10. srpnja.

Više

Savjeti stručnjaka

Ako želite lijepu kožu, jake mišiće i kosti i lijepu kosu, ne zaboraviti svakog dna u organizam unositi proteine.

Seks

Razne kulture i civilizacije imaju specifične afrodizijake i legende. No, kao i svugdje imamo i suprotnosti, stvari koje smanjuju želju za seksom.

Budi fit

Kada govorimo o klasičnoj DASH dijeti, to je nutricionistički uravnotežen plan prehrane koji uključuje cjelovite žitarice, mahunarke, voće i povrće, nemasno meso, perad, ribu...

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.