Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Okusi Istre u tvom domu po Lidl cijeni

Istra se oduvijek mogla pohvaliti vrhunskim vinima i maslinovim uljima visoke kvalitete.

S velikom i bogatom kulinarskom tradicijom, Istra je nadaleko poznata kao idealna destinacija za gastroljupce. Raskoš istarske gastonomske ponude ocrtava se u spoju kontinentalne i mediteranske kuhinje – od mesnih jela istarskog goveda boškarina preko aromatičnih šparoga i cijenjenih tartufa do morskih plodova i ribe. Uz to, Istra se oduvijek mogla pohvaliti vrhunskim vinima i maslinovim uljima visoke kvalitete.

Iz bogate ponude izdvajamo neizostavne pljukance – tradicionalni specijalitet istarske kuhinje, veličanstvene sireve koje morate probati te najbolje domaće kobasice. Prepustite se čarima istarskog poluotoka i uživajte u rapsodiji mirisa i okusa naše šarmantne i čarobne regije!

Ponuda vrijedi do 10. srpnja.

Više

Dobar posao

Povodom Svjetskog dana hrane razgovarali smo s Davidom Pejićem, direktorom Zrna, najstarijeg ekološkog imanja u Hrvatskoj, koji je krajem rujna proglašen najboljim ekološkim poljoprivrednikom...

Duh i tijelo

Noć je, tišina, svi spavaju… Samo vi bosim nogama tapkate prema hladnjaku tjerani  neodoljivom željom da nešto pojedete.

Gastronomija

Zagreb Burger Festival se sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima od 8. do 18 rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Putovanja

Od 1300. godine Galižana je u posjedu akvilejskih patrijarha koji su u to vrijeme bili istarski knezovi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.