Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Olimpijsko zlato kao inspiracija za jedinstvene Police sunčane naočale

Povodom nadolazećih Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, na kojima će Neymar Jr. zaigrati kao kapetan brazilske nogometne reprezentacije, Police je svom ambasadoru posvetio jedinstvene sunčane naočale pozlaćene 24 karatnim zlatom.

Kultni modni i lifestyle brand Police, čije je zaštitno lice treću godinu zaredom zvijezda svjetskog nogometa Neymar Jr., lansirao je ekskluzivan model sunčanih naočala u čast svog ambasadora. Povodom nadolazećih Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, na kojima će Neymar Jr. zaigrati kao kapetan brazilske nogometne reprezentacije, Police je svom ambasadoru posvetio jedinstvene sunčane naočale pozlaćene 24 karatnim zlatom. Atraktivan zlatni okvir upotpunjen je inovativnim polariziranim žutim zrcalnim lećama te pozlaćenim NJR logom koji dekorira krajeve ručkica i leće na kojima je ugraviran uz logotip branda Police.

Neymar Jr

Neymar Jr

Proizvedeno je svega 100 komada ovih jedinstvenih sunčanih naočala čiji će ponosni vlasnici biti odabrana lica diljem svijeta koja svojim modernim stilom idealno utjelovljuju urbani duh branda Police. U Hrvatskoj je ta čast pripala popularnom pjevaču Luki Nižetiću koji se na domaćoj sceni izdvaja kao jedan od najkreativnijih umjetnika originalnog modnog ukusa, a zajedničke vrijednosti koje dijeli s poznatim talijanskim brandom su inovativnost, ambicija i originalan, odvažan stav. Upečatljivost ovih atraktivnih sunčanih naočala svrstava ih u sam vrh najpoželjnijih modnih dodataka, a svi ljubitelji branda Police imat će priliku nabaviti svoj model zlatnog sjaja u sljedećoj kolekciji za 2017. godinu, u sklopu koje će Police lansirati poseban SPL156 model u zlatnoj boji koji će svojim sjajem biti jednako atraktivan kao i pozlaćeni original kojim je inspiriran.

Luka Nižetić

Luka Nižetić

Pozlaćene Police sunčane naočale nisu dostupne u redovnoj prodaji, ali će u sklopu kolekcije sunčanih naočala za 2017. Police lansirati poseban SPL156 model u zlatnoj i srebrnoj boji koji će biti ekskluzivno dostupan i u Hrvatskoj, a inspiriran je upravo zlatnim okvirom posvećenim Neymaru Jr-u.

Više

Zanimljivosti

Priča se da negdje duboko u divljini planina Pitt Lakea, u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, leži izvor zlata vrijedan milijarde dolara.

Trendovi

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo.

Fashion report

Druga je polovica ljeta i još uvijek možete uživati na moru, a mnogi dodaci za plažu vam mogu pomoći da postignete onaj izgled sirene...

Moj dom

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.