Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Omiljena pčelica uskoro slijeće na velika platna

Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!

Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!

Prvi animirani film o pčelici Maji došao je u kina 2014. godine i nakon toga osvojio kino gledatelje u više od 170 država u cijelom svijetu. Bila je to priča o samootkrivanju, identitetu i pronalaženju svog mjesta u svijetu. Nakon toga je slijedio film Pčelica Maja: Medene igre, u kojem su se istakle važnosti timskog rada, suradnje i upornosti.

Početkom godine nam napokon stiže još jedna prava obiteljska avantura Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, koja u fokusu ima i nove uzbudljive teme. Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice s dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom! Ova je avantura puno više nego što su očekivali. Moraju raditi zajedno kako bi se uhvatili u koštac s lovcima na ucjene i prešli zahtjevan teren kako bi vratili izgubljenu princezu u njezinu planinsku koloniju.

U sinkroniziranoj verziji glas Maji je posudila Sandra Hrenar, Hrvoje Perc je Pavo, a u ostalim su ulogama: Fabijan Pavo Medvešek, Daniel Dizdar, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Boris Barberić, Goran Vrbanić, Marina Kostelac, Jelena Miholjević, Mladen Vasary i Maja Katić.

Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, u distribuciji Blitza, u CineStar i ostala kina stiže 6. siječnja 2022.

Ne propustite

Zanimljivosti

Blagdansko vrijeme donosi mnoštvo raznolikih filmova za odlazak u kino s bližnjima.

Zanimljivosti

Crtići u kinu su neka od najljepših sjećanja kad smo bili mali, a ako imamo u blizini nekog mališana, odlazak u kino je savršena...

Video box 1

”Luka” se bavi dvojicom mladih morskih bića koji se transformiraju u ljudske dječake kako bi se uklopili u jedan talijanski gradić i okušali ljudski...

Istaknuto

Djeca obožavaju gledati crtiće. Ujutro čim otvore oči, prvo što im pada na pamet je gledanje dogodovština omiljenih animiranih likova

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.