Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Omiljena pčelica uskoro slijeće na velika platna

Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!

Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!

Prvi animirani film o pčelici Maji došao je u kina 2014. godine i nakon toga osvojio kino gledatelje u više od 170 država u cijelom svijetu. Bila je to priča o samootkrivanju, identitetu i pronalaženju svog mjesta u svijetu. Nakon toga je slijedio film Pčelica Maja: Medene igre, u kojem su se istakle važnosti timskog rada, suradnje i upornosti.

Početkom godine nam napokon stiže još jedna prava obiteljska avantura Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, koja u fokusu ima i nove uzbudljive teme. Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice s dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom! Ova je avantura puno više nego što su očekivali. Moraju raditi zajedno kako bi se uhvatili u koštac s lovcima na ucjene i prešli zahtjevan teren kako bi vratili izgubljenu princezu u njezinu planinsku koloniju.

U sinkroniziranoj verziji glas Maji je posudila Sandra Hrenar, Hrvoje Perc je Pavo, a u ostalim su ulogama: Fabijan Pavo Medvešek, Daniel Dizdar, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Boris Barberić, Goran Vrbanić, Marina Kostelac, Jelena Miholjević, Mladen Vasary i Maja Katić.

Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, u distribuciji Blitza, u CineStar i ostala kina stiže 6. siječnja 2022.

Više

Video box 1

”Luka” se bavi dvojicom mladih morskih bića koji se transformiraju u ljudske dječake kako bi se uklopili u jedan talijanski gradić i okušali ljudski...

Istaknuto

Djeca obožavaju gledati crtiće. Ujutro čim otvore oči, prvo što im pada na pamet je gledanje dogodovština omiljenih animiranih likova

Knjige i glazba

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove. Film “Pčelica Maja: Medene...

Trendovi

Seksi, romantičan ili strašan - za maškare je dopušteno sve!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.