Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Omiljeni domaći personalizirani brend proširuje ponudu!

Ulica snova, popularni hrvatski brend poznat po personalizaciji svojih proizvoda, ususret sedmoj godišnjici postojanja, na tržište je izbacio nove proizvode nastojeći ispoštovati želje brojnih vjernih kupaca.

Ulica snova, popularni hrvatski brend poznat po personalizaciji svojih proizvoda zahvaljujući kojoj je stekao iznimnu popularnost među brojnim poznatim damama, influencericama i trendsetericama, ususret sedmoj godišnjici postojanja, na tržište je izbacio nove proizvode nastojeći ispoštovati želje brojnih vjernih kupaca.

Magdalena Bešker

Tim povodom snimljena je i nova kampanja koja promovira novitete u ponudi. Kao lokacija odabrana je Sveta Nedelja, grad u kojem je poduzetnica Magdalena Bešker pokrenula Ulicu snova. “Ovom kampanjom htjela sam zahvaliti gradu u kojem živim i radim na iskrenoj i svestranoj podršci i pomoći od samih početaka kada sam se odvažila krenuti u poduzetničku avanturu s personalizacijom proizvoda koja u tom obliku kod nas dotad nije postojala. Kampanja je stoga snimljena na nekoliko lokacija u Svetoj Nedelji, a kako bi sve bilo u lokalnom duhu, za fotografa je angažiran Tomislav Dragoša, domaći fotograf u usponu“, ističe Magdalena.

Novost u ponudi Ulice snova su:

  • Etui za dokumente u koji stane prometna dozvola, kartice, vizitke i papirnati novac kako ne biste morali nositi veliki novčanik;
  • Etui za kartice koji je namijenjen za kartice, vizitke i papirnati novac;
  • Etui za indeks koji čuva indeks i uveseljava studentske dane;
  • Etui za kemijske koji služi kao zaštita da vam kemijska ne zašara torbu.

Svi proizvodi su ručno izrađeni u Hrvatskoj, a kupci mogu birati između 30-ak boja i mogu se, naravno, personalizirati po želji.

“Riječ je proizvodima koji su namijenjeni ženama i muškarcima, što smo ovom kampanjom htjeli i pokazati pa je u ulogu modela uskočila moja snažnija polovica. Vođeni željama korisnika naših proizvoda, u pripremi imamo još nekoliko noviteta, tako da ćemo jesen dočekati s još većim brojem proizvoda”, dodaje kreativna poduzetnica i naša draga prijateljica Magdalena Bešker.

 

Osim navedenih noviteta, Ulica snova u ponudi nudi i već popularne proizvode “Moj planer“, “Moj rokovnik”, „Moj Business planner”, “My passport etui”, “Moja kemijska”, “Moja Bilježnica” i brojne druge proizvode s mogućnošću personalizacije.

Za više detalja o novim i starim proizvodima posjetite Facebook stranicu “Moj planer by Magdalena Bešker” i Instagram profil @mojplaner.

Više

Dizajn

Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure.

Duh i tijelo

Naša je redakcija odlučila napraviti poklon vama, ženama, za Dan žena.

Zanimljivosti

Magdalena Bešker, kreativna poduzetnica iz Svete Nedelje, u potrazi za savršenim ženskim planerom, došla je na ideju da osmisli vlastiti.

Kućni ljubimci

Magbellis je novi, neodoljivi brend na hrvatskom tržištu posvećen dodacima za vaše najbolje prijatelje – pse! Inspiriran vjernim i nestašnim mješancem Jackyjem, Magbellis proizvodi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.