Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Omiljeni komadi nakita za dugo toplo ljeto

Čak i najjednostavniji zlatni ljetni modni dodatak može vam pružiti trenutačno osvježenje.

Ljeto je zasigurno najzabavnije godišnje doba, ljetna moda je lagana, zabavna i šarena, a snaga sjajnog i blistavog nakita na suncu je bez premca. Pitate se kako, i koji je najbolji dio nakita?

Feel zlatni prsten 2.252,50 kn

Čak i najjednostavniji zlatni ljetni modni dodatak može vam pružiti trenutačno osvježenje. Bilo da stilizirate jednostavnu majicu i traper, ljetni look za plažu ili svečani večernji komplet, dodavanje ogrlice, naušnica ili narukvice istog će časa izraziti vašu ljetnu vibrantnost. I dok lagano ulazimo u ljeto, vrijeme je da osvježite svoju ljetnu kolekciju nakita – počevši od nanogica.  Na svu sreću, predstavit ćemo vam najbolje trendove nakita za dugo toplo ljeto.

Nove ljetne komade potražite u prodajnim mjestima Zlatarne Dodić.

Više

Beauty report

Beauty industrija je definitivno jedna od najbrže rastućih. Kada je u pitanju kosa, inovacijama se doslovno ne vidi kraj.

Beauty report

Metal Detox linija, kao što i ime kaže, neutralizira metal bakra u kosi kako bi spriječila njezino lomljenje i promjenu boje na kosi.

Darivanje

Skinimalistička rutina uključuje dobar čistač, hidrataciju i zaštitu od sunca, te po potrebi serum za ciljani tretman.

Darivanje

Problem osjetljive i reaktivne kože u posljednjem desetljeću dramatično je porastao pa oko 60% žena i 50% muškaraca izjavljuje da ima osjetljivu kožu. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.